Παρασκευή, 19/04/2024 | 20:12

Πρέβεζα επί Χούντας: “Είμαι Χουντικός” φώναζε και τον έδερναν αλύπητα οι Χουντικοί!

440 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/11/2022, 9:51 πμ | 0 σχόλια

 

Ένα παλιό Jukebox (τζουκμποξ)έφερε μνήμες μιας άλλης εποχής…

Σε χωριό του νομού Πρέβεζας επί Χούντας σε καφενείο υπήρχε ένα Jukebox για να διασκεδάζει ο κόσμος και να βάζει τραγούδια της αρεσκείας του.

Σε κάποια στιγμή παίχθηκε ένα τραγούδι για τον Δικτάτορα Γιώργο Παπαδόπουλο με τίτλο “Ωρέ Γιώργο Παπαδόπουλε” και σηκώθηκε μια παρέα και άρχισε να το χορεύει.

Πάει αγριεμένος ένας τύπος και τραβά με μανία την πρίζα και κλείνει τελείως τη μουσική. Τα… “Παιδιά” που τους χάλασε το χορό στη μέση, τον “έδωσαν” στεγνά στην αστυνομία και μετά ανέλαβαν τα…λαγωνικά της Χούντας για τα περαιτέρω…

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο τραγούδι ο αγριεμένος τύπος, το είχε ζητήσει από τον μαγαζάτορα και ήθελε να το χορέψει εκείνος, αυτός ήταν κι ο λόγος που έκλεισε το Jukebox, βλέποντας την άλλη παρέα να το χορεύει.

Οι Βασανιστές του έριξαν πολύ ξύλο και δεν τον άφηναν καν να ολοκληρώσει τις απαντήσεις του! Η ερώτηση ήταν “Εσύ το έκλεισες το jukebox”; Και πριν προλάβει να απαντήσει τον ξυλοφόρτωναν.

Ξανά η ίδια ερώτηση: “Εσύ το έκλεισες το Jukebox”, απάντηση : “Ναι εγώ, αλλά…” και πάλι ξύλο. Δεν πρόλαβε να σταυρώσει πρόταση και το ξύλο συνεχίζονταν.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε στην αστυνομία ο μαγαζάτορας και τους εξηγεί πως είχε η κατάσταση και πως έγινε η παρεξήγηση.

Τον αφήνουν ελεύθερο και γεμάτο αίματα, τον βάζει ο μαγαζάτορας στην καρότσα του αγορτικού που είχε και ο άνδρας που είχε φάει το ξύλο της αρκούδας συνέχιζε να φωνάζει: “Είμαι Χουντικός”.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα