Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:22

Λειτουργία Τμήματος Βρεφών στον Α’ Βρεφονηπιακό Σταθμό του ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας

346 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/11/2022, 9:59 πμ | 0 σχόλια

Με νέο Βρεφονηπιακό Τμήμα, το 6ο στη σειρά, ενισχύεται η Προσχολική Αγωγή του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ., ανεβάζοντας πλέον τις προσφερόμενες θέσεις βρεφών και νηπίων στις 78, σε σύνολο τεσσάρων (4) παιδικών σταθμών του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Το νέο βρεφονηπιακό τμήμα, δυναμικότητας 13 θέσεων βρεφών, από 18 μηνών έως 2,5 ετών, στον Α’ Βρεφονηπιακό Σταθμό Ηγουμενίτσας, δημιουργήθηκε μέσω του Προγράμματος Χρηματοδότησης Δήμων και Νομικών Προσώπων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με σκοπό την ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής, παιδικής και βρεφονηπιακής φροντίδας.

Η Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. κα Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου δήλωσε σχετικά:
«Με το νέο μας Βρεφονηπιακό Τμήμα δίνουμε τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερες οικογένειες να ωφεληθούν της φιλοξενίας και φροντίδας βρεφών και νηπίων, καθώς και των προσφερόμενων δημιουργικών δραστηριοτήτων διαπαιδαγώγησης και ψυχαγωγίας τους.
Στοχεύοντας στην περαιτέρω ενίσχυση με βρεφονηπιακά τμήματα και των υπόλοιπων παιδικών σταθμών, εντός και εκτός Ηγουμενίτσας, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα τις οικογένειες με μικρά παιδιά».
Η Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ.
Δήμου Ηγουμενίτσας
Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα