Πέμπτη, 18/04/2024 | 11:08

Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας: Το κοινό ψήφισε «Αμάλ» !

351 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/11/2022, 5:43 μμ | 0 σχόλια

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας ολοκληρώνει το μίνι αφιέρωμα της στον Αφρικανικό κινηματογράφο και προβάλλει σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο την ταινία «Αmal» (2017) σε σκηνοθεσία του Mohamed Slam την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στις 21.00.
H ταινία επιλέχθηκε μετά από ψηφοφορία του κοινού μέσω της σελίδα μας στο facebook. Η προβολή θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας με ελεύθερη είσοδο.
Λίγα λόγια για την ταινία
Η ταινία του Mohamed Siam, παρουσιάζει την ιστορία της Αμάλ μιας έφηβης στην μεταεπαναστατική Αίγυπτο, η οποία αναζητά τη θέση και την ταυτότητά της σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία. Η Αμάλ, το όνομα της οποίας κυριολεκτικά μεταφράζεται σε «ελπίδα», ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σκηνοθεσία-Σενάριο: Mohamed Siam
Ηθοποιοί: Hosny Swelam, Amal Gamal, Nagua Said, Esraa Mamdouh, Khaled Mahmoud
Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας επιστρέφει δυναμικά μετά την αναγκαία παύση των προβολών μας λόγω κορονοϊού και ξεκινά να προβάλλει ταινίες με κέντρο τον άνθρωπο, την πολυπολιτισμικότητα του καιρού μας, τα έντονα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα που απασχολούν τις σύγχρονες κοινωνίες. Η Κινηματογραφική Λέσχη ανανεώνεται, καινοτομεί, δρα και αλληλεπιδρά ως ζωντανός οργανισμός με φεστιβάλ και πολιτιστικούς συλλόγους.
Ακολουθήστε την Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας στα social media καθώς και στο blog της για να ενημερώνεστε για κάθε μας δράση.
Facebook : @kileprevezas
Blogspot : kileprevezas.blogspot.com
Email : kileprevezas@gmail.com

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα