Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:27

Θεσπρωτία: Νεκρός στο τιμόνι ο οδηγός σε αυτό το φορτηγό

469 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/11/2022, 3:48 μμ | 0 σχόλια

Το φορτηγό στη Θεσπρωτία μετέφερε ναρκωτικά που κάποιοι προσπάθησαν να παραλάβουν. Ο οδηγός του ήταν νεκρός στο τιμόνι. Οι αστυνομικοί άρχισαν να ξετυλίγουν γρήγορα το κουβάρι της υπόθεσης…

Σημαντική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk) κατασχέθηκε την περασμένη Δευτέρα (31-10-2022) το πρωί στη Θεσπρωτία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Για την εμπλοκή του στην υπόθεση συνελήφθη Έλληνας, ενώ ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας Έλληνας συνεργός του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας, περιπολούντες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς, εντόπισαν σταθμευμένο φορτηγό με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας και διαπίστωσαν ότι Έλληνας που βρίσκονταν στη θέση του οδηγού είχε πεθάνει.

Όπως εξακριβώθηκε, το φορτηγό εκτελούσε μεταφορά εμπορευμάτων από χώρα του εξωτερικού με προορισμό την Αττική. Είχε προσπαθήσει να τρυπώσει σε αυτό ένας Έλληνας κάτοικος Αθηνών ο οποίος, μαζί με έναν ακόμη Έλληνα και άλλους δύο άγνωστους συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν επιχειρήσει να παραβιάσουν την επένδυση και να παραλάβουν τα ναρκωτικά.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι μετά τον εντοπισμό του φορτηγού, ο συλληφθείς είχε επιχειρήσει μαζί με τον Έλληνα συνεργό του και άλλους δύο άγνωστους συνεργούς τους να παραβιάσουν την επένδυση του φορτηγού, με προφανή σκοπό να παραλάβουν τα ναρκωτικά.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. του συλληφθέντα, το οποίο χρησιμοποίησε για να προσεγγίσει το φορτηγό, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα