Παρασκευή, 29/03/2024 | 02:46

Επιμορφωτικό σεμινάριο για την “Οργάνωση και διοίκηση της Ενορίας” από την Ι. Μ. Νικοπόλεως και Πρεβέζης

279 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/11/2022, 11:23 πμ | 0 σχόλια

Με επιτυχία υλοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Πρέβεζα επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο : “Οργάνωση και διοίκηση της Ενορίας-Προσφορά προς τον συνάνθρωπο” το οποίο πραγματοποιήθηκε από το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Iερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια βίου μάθηση 2014-2020” .


Στην εναρκτήρια συνάντηση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος χαιρέτησε την έναρξη του νέου αυτού επιμορφωτικού προγράμματος , παρουσιάζοντας σε γενικές γραμμές το σκοπό της υλοποιήσεώς του και την ωφέλεια που θα προκύψει μετά την ολοκλήρωσή του τόσο για τους συμμετέχοντες κληρικούς και λαϊκούς όσο και την ευρυθμότερη λειτουργία των Ενοριών αλλά και της Ιεράς Μητροπόλεως στο διοικητικό και διαχειριστικό πεδίο.
Επίσης ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση του σεμιναρίου, ενώ ακολούθησαν τοποθετήσεις από τους εισηγητές.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα