Παρασκευή, 19/04/2024 | 04:44

Εξαιρετική Δημιουργία- γκράφιτι, των μαθητών του 2ου Πειραματικού Λυκείου Λευκάδας

345 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/11/2022, 10:12 πμ | 0 σχόλια

 

Εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα της Δημιουργίας Γκράφιτι των παιδιών του 2ου Πειραματικού Λυκείου Λευκάδας. Το ανοιχτό πνεύμα και όχι η …”Στείρα” μάθηση θα έπρεπε να είναι ασφαλώς οδηγός στα σχολεία. Συγχαρητήρια στους μαθητές για την εξαιρετική έμπνευσή τους και την εξαιρετική δημιουργία τους, συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς τους για τους πνευματικούς δρόμους που τους ανοίγουν.

Τα παιδιά είναι πάντα δημιουργικά. Αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος που θα βγάλει από μέσα τους με τον καλύτερο τρόπο αυτή την δημιουργικότητα. Αυτό συνέβη στο 29 Πειραματικό Λύκειο όπου ομάδα μαθητών με την προτροπή του Διευθυντή τους, Κώστα Αραβανή, έφτιαξαν ένα ευφάνταστο γκράφιτι σε τοίχο του σχολείου τους. Πρόκειται για τέσσερις μαθητές με ταλέντο και διάθεση. Είναι ο Βασίλης Γράψας, η Χριστίνα Χόρτη, η Γεωργία Φίλιππα και ο Γιάννης Αχυράκης. Μάλιστα έκαναν τόσο προσεγμένη δουλειά που πέρασαν το έργο τους και με ειδικό βερνίκι για να μην υποστεί αλλοιώσεις. Ο Διευθυντής του Πειραματικού Λυκείου και Φυσικός , Κώστας Αραβανής είπε στο lefkadapress:

“Ομάδα μαθητών και μαθητριών του 2ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΛ Λευκάδας έκαναν γκράφιτι σε εξωτερικό τοίχο του Σχολείου. Μια εξαιρετική δημιουργία ,με φαντασία πολύ γούστο και ευρηματικότητα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και τους ευχόμαστε Υγεία και να ναι πάντα δημιουργικοί.”

ΠΗΓΗ-φώτο: lefkadapress.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα