Πέμπτη, 18/04/2024 | 09:10

Γεροβασίλη για την έξωση στην Κολοβού: «Τα “κοράκια” έχουν ορμίσει στους αδύναμους την εποχή των Πάτσηδων»

257 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/11/2022, 12:51 μμ | 0 σχόλια

«Σήμερα ξετυλίχθηκε μπροστά μας η υλοποίηση μιας πολύ άδικης απόφασης, μιας γυναίκας χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου, που για θέματα υγείας βγήκε νωρίς στη σύνταξη, η οποία έχει ένα χρέος σε κάρτα 10.000 ευρώ. Από τη μια η άδικη απόφαση την εποχή των «Πάτσηδων», την εποχή που τα «κοράκια» έχουν ορμίσει στους αδύναμους συμπολίτες μας. Από την άλλη ο τρόπος εκτέλεσης μια άδικης απόφασης που παραπέμπει σε καταδίωξη σκληρά ποινικού ατόμου», τονίζει σε δήλωσή της η Όλγα Γεροβασίλη για την έξωση στο σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού. Υπογραμμίζεται πως το μεσημέρι, έπειτα από ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο ΥΠΟΙΚ Χρήστος Σταϊκούρας, θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για τη δράση των funds.

Δείτε επίσης: Επίκαιρη ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ προς Σταϊκούρα για τα funds, λίγες ώρες μετά την έξωση στην Ιωάννα Κολοβού

«Έσπασαν την πόρτα στις 07:00 το πρωί, μπούκαραν, χτύπησαν τη γυναίκα στο χέρι, δεν της επέτρεπαν να πάει στην τουαλέτα, ξεσηκώθηκε η πολυκατοικία, τα παιδιά που πήγαιναν σχολείο», υπογραμμίζει η Γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Δείτε επίσης: Μπήκαν στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού για να της κάνουν έξωση: Καταγγέλλει ότι τη χτύπησαν.

«Οι μέρες που ζούμε σε ένα κράτος υποτίθεται ευνομούμενο, ένα κράτος που υποτίθεται προστατεύει τα δικαιώματα και των ανθρώπων που πλήττονται και βεβαίως, ο χειρισμός ξετυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της αστυνομίας. Ο καθένας ας πάρει τις ευθύνες του», καταλήγει

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα