Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:08

Συνάντηση Περιφερειάρχη με στέλεχη της PWC, ενόψει της εγκατάστασής της στα Ιωάννινα

250 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/11/2022, 2:24 μμ | 0 σχόλια

Συνάντηση με στελέχη της πολυεθνικής εταιρείας Price Waterhouse Coopers (PWC) είχε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ενόψει λειτουργίας των γραφείων της στα Ιωάννινα.
Τα στελέχη της PWC, οι κυρίες Άννα Ταμπακιάν, Λευκή Αυδή, Βάσω Γρίβα και Μάνος Κουρκακιώτης, ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για το πλάνο της εταιρείας η οποία έχοντας έδρα την Αθήνα τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται περιφερειακά ανοίγοντας γραφεία σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και από τον Δεκέμβριο- ως Digital Center- στα Ιωάννινα.
Σήμερα το δίκτυο της PWC περιλαμβάνει 742 σημεία σε 156 χώρες, απασχολεί πάνω από 295.000 εργαζόμενους, από τους οποίους 1800 και πλέον στην Ελλάδα.
Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιλογή της Ηπείρου για την επέκταση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας, υπογραμμίζοντας ότι η Περιφερειακή Αρχή θα είναι αρωγός σε ο, τι εξαρτάται από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, επιδιώκοντας να ενταχθεί και αυτή στο οικοσύστημα (κόμβο) καινοτομίας που δημιουργείται στα Ιωάννινα. Στο πλαίσιο αυτό ενημέρωσε τα στελέχη της PWC για την προοπτική της δημιουργίας του Πάρκου Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας, για το οποίο η εταιρεία έδειξε ενδιαφέρον ένταξής της σε αυτό, όταν ολοκληρωθεί.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον Περιφερειάρχη να εύχεται καλή επιτυχία στο εγχείρημα της νέας εταιρείας και να συμφωνείται στην ανάπτυξη διαύλου επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών για περαιτέρω συνεργασία.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα