Πέμπτη, 25/04/2024 | 07:05

Θεσπρωτία: Αυτοκτονία με πιστόλι ευθανασίας σφαγείου – Έβαλε τέλος σε μια ζωή γεμάτη βάσανα

607 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/11/2022, 4:08 μμ | 0 σχόλια

Η αυτοκτονία στην Θεσπρωτία έχει συνταράξει τους κατοίκους στην Παραμυθιά και έχει βυθίσει στο πένθος τους στενούς συγγενείς του αυτόχειρα. Εκείνους που έβλεπαν τον 37χρονο να ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά τα τελευταία χρόνια χωρίς να καταφέρουν να τον βοηθήσουν και να αποτρέψουν το μοιραίο. Ο αυτόχειρας έδωσε τέλος στη ζωή του. Μιας ζωής που όπως λένε οι δικοί του άνθρωποι ήταν γεμάτη δυσκολίες και βάσανα.

Ένας 37χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του χθες το πρωί (31-10-2022) στην Παραμυθιά στη Θεσπρωτία βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του. Τον νέο άνδρα που αυτοπυροβολήθηκε χρησιμοποιώντας πιστόλι ευθανασίας σφαγείου βρήκε γειτόνισσά του και άμεσα ενημερώθηκαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirus-tv ο αυτόχειρας εντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα που το τελευταίο διάστημα είχαν ενταθεί. Αποφάσισε ο ίδιος να γράψει τον επίλογο της ζωής του, με ένα τρόπο σοκαριστικό. Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο ταχύτατα, ξεκίνησαν να παίρνουν καταθέσεις από στενούς συγγενείς του.

ΠΗΓΗ:newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα