Παρασκευή, 29/03/2024 | 09:16

Τουρνουά βόλεϊ για φιλανθρωπικό σκοπό πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα

405 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/10/2022, 2:53 μμ | 0 σχόλια

Με στόχο την ενίσχυση των οικογενειών των δυο συμπολιτών μας που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό περιστατικό σε επιχείρηση της Χόχλας, ομάδες βόλεϊ από διάφορες περιοχές της Ελλάδας “ένωσαν” τις δυνάμεις τους και συναγωνίστηκαν στο τουρνουά βόλεϊ που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Πρέβεζας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύτικα “Ο Μύτικας” και ο Φιλαθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πρέβεζας στο ΔΑΚ της πόλης.
Στο τουρνουά που ξεκίνησε το Σάββατο και ολοκληρώθηκε την Κυριακή συμμετείχαν οι ομάδες του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Α2 κατηγορία), του Απόλλωνα Πατρών (Α2 κατηγορία), του Ναυάρχου Βότση (Pre Peague κατηγορία) και των Πρωταθλητών Πεύκων (Pre Peague κατηγορία).

 


Το κύπελλο κατέκτησαν οι “Πρωταθλητές Πεύκων” όμως το χειροκρότημα του κοινού απέσπασαν όλες οι ομάδες στις οποίες δόθηκαν και αναμνηστικά δώρα.
Η πρόεδρος του Φιλαθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Πρέβεζας Ιφιγένεια Τέφα τίμησε τον Δήμο Πρέβεζας για την συνδιοργάνωση και την πλακέτα παρέλαβαν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Δαρδαμάνης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα