Πέμπτη, 18/04/2024 | 05:19

Τα κοινά στοιχεία της υπόθεσης της 12χρονης με υπόθεση στην Πρέβεζα

1220 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/10/2022, 8:36 πμ | 0 σχόλια

 

Έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο τα στοιχεία που βλέπουν καθημερινά το φως της καθημερινότητας σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης που βίαζαν και εξέδιδαν αντί αμοιβής.

Βγαίνει στην επιφάνεια ένα σάπιο κομμάτι της κοινωνίας μας που σε μικρές περιοχές μένει κρυμμένο και σε άλλες περιπτώσεις δεν έχει βγει ποτέ στην επιφάνεια και δεν έχει γίνει ποτέ καμία καταγγελία.

Σε μία περίπτωση στην Πρέβεζα υπάρχουν κοινά στοιχεία. Κοινοί παρονομαστές, η φτώχεια και η ανέχεια και κοινό στοιχείο ο βιασμός.

Η μητέρα καθάριζε σπίτια εύπορων οικογενειών, σε ένα από αυτό ο γιος της οικογένειας ζητούσε επίμονα τη μικρή κόρη της να πάει αυτή στο σπίτι της να το καθαρίζει, αλλά προφανώς όπως φάνηκε στην πορεία ζητούσε άλλα… πράγματα από την ανήλικη τότε κοπέλα.

Αφού πλέον είχε περάσει κάποιο χρονικό διάστημα ο εν λόγω “Κύριος” ζητούσε για τη σεξουαλική του ικανοποίηση την ανήλικη και η μητέρα της την έστελνε.

Η κοπέλα με δάκρυα στα μάτια και λυγμούς έλεγε στη μητέρα της: “Σε παρακαλώ μαμά, δεν θέλω να πάω, λυπήσου με” και η απάντηση της μητέρας ήταν κοφτή: “Όχι, θα πας, θα πας και θα πεις κι ένα τραγούδι.” Πέρασε καιρός και ο βιασμός της ανήλικης αρχικά μετατράπηκε στη συνέχεια σε “σύνδρομο της Στοκχόλμης” όπου το θύμα “δένεται” με τον θύτη.

Από τότε πέρασαν περισσότερα από 20-25 χρόνια, η γυναίκα αυτή πλέον ζει στο εξωτερικό και ο συγκεκριμένος “Κύριος” ζει κάπου στο νομό Πρέβεζας.

Καταγγελία για τα περιστατικά δεν έγινε ποτέ στην αστυνομία. Την ανήλικη τότε κοπέλα, την βίαζε ο συγκεκριμένος τύπος, βέβαια δεν την εξέδιδε.

Αν βολεύει το φιλήσυχο πνεύμα σας, θεωρείστε αυτή την υπόθεση fake news, θεωρείστε ότι δεν έγινε ποτέ.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα