Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:30

Συνελήφθη στην Αθήνα 46χρονος Έλληνας για τη δολοφονία της συζύγου του στο Πουκέτ

664 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/10/2022, 11:03 μμ | 0 σχόλια

Συνελήφθη στην Αθήνα 46χρονος καταζητούμενος που πριν από τρία χρόνια είχε δολοφονήσει τη σύζυγό του στην Ταϊλάνδη.

Ο άνδρας που συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης απο ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, φέρεται να είναι αυτός που τον Φεβρουάριο του 2019, δολοφονησε τη 43χρονη συζύγου του Niramon Bea Aewkaew στο Πουκέτ.

Μετά τη δολοφονία, στις 16 Φεβρουαρίου και οπως προκύπτει απο την έρευνα των Aρχών στο Cherng Talay, ο Έλληνας έφυγε από το διαμέρισμα που νοίκιαζε στο Bang Tao, όπου βρέθηκε το πτώμα της συζύγου του και εντοπίστηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ όπου πέταξε με την πτήση για Ντουμπάι, για να σβήσει τα ίχνη του.

Τα μέσα της ΤαΪλάνδης, είχαν ασχοληθεί εκτενώς με την άγρια δολοφονία της 43χρονης αισθητικού, με τον αρχηγό της Αστυνομίας Col Sen Kwannimit να δηλώνει πως «Αν επιστρέψει στην Ταϊλάνδη, θα συλληφθεί».

Το σκηνικό του θανάτου

Η άτυχη γυναίκα βρήκε τραγικο θάνατο τον Φεβρουάριο του 2019 στο Bang Tao. Η αισθητικός είχε να δώσει σημεία ζωής αρκετές ημέρες με την οικογένειά της να ανησυχεί καθως ειχε παγώσει κάθε επικοινωνία. Έτσι ήρθαν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος ο οποίος μπήκε μέσα και ήρθε αντιμέτωπος με το αποτροπαιο θέαμα.

Η 43χρονη κείτονταν νεκρή στο κρεβάτι με ένα μαύρο πανί στο στόμα της και δεμένη χειροπόδαρα.

Τελευταία φορά που η Bea εθεάθη ζωντανή ηταν το απόγευμα της 11ης Φεβρουαρίου οταν οι κάμερες ασφαλείας «πιάνουν» το ζευγάρι να μπαίνει στο δωμάτιο. Ο συλληφθείς που εργαζοταν ως προσωπικό ασφαλείας σε νυχτερινό κατάστημα στην Αθήνα και έχει μια κόρη, παντρεύτηκε με την αισθητικό το 2016.

Συγγενείς της άτυχης γυναίκας κάνουν λόγο για έναν άνδρα περίεργο και οξύθυμο, άκρως χειριστικό που ήθελε να ελέγχει κάθε κίνηση της συζύγου του ενώ τη ζήλευε παράφορα και της έλεγε πως αν τον άφηνε θα τη σκοτώσει.

Πηγή: protothema

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα