Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:25

Στα δικαστήρια Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου για το θέμα της διατροφής των παιδιών τους

474 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/10/2022, 11:07 πμ | 0 σχόλια

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη δίκη, την αιτία που τους οδήγησε εκεί και τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε

Στα δικαστήρια βρέθηκαν χθες ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου για το θέμα της διατροφής των παιδιών τους.

Ο τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς δεν κατέβαλε στη Σίσσυ Χρηστίδου το χρηματικό ποσό που είχε συμφωνηθεί για τα δύο τους παιδιά.

Το θέμα σχολιάστηκε από την εκπομπή «Πρωινό» και απόσπασμα των δηλώσεων του πρώην ζευγαριού προβλήθηκε στην εκπομπή.

Ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη ανέφερε αρχικά: «Πριν δύο χρόνια, είχε καταθέσει αίτημα ρύθμισης οφειλών στο δημόσιο. Το 2020 έκανε 16 εκδηλώσεις, ενώ πριν ήταν πάνω από 60. Τα παιδιά σας όχι μόνο δεν στερήθηκαν, αλλά εξακολουθούσαν να ζουν πλουσιοπάροχη ζωή, όταν ο σύζυγός σας “γκρεμίστηκε”. Και μπράβο σας γι’ αυτό».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου απάντησε: «Το 2020 έκανε 66 εκδηλώσεις, τέσσερις τηλεοπτικές εμφανίσεις κι εμπορικές συμφωνίες χιλιάδων ευρώ. Δεν κατέβαλε διατροφή, όχι επειδή δεν μπορούσε, αλλά από “κακοβουλία”».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε κι εκείνος τη δική του οπτική και δήλωσε: «Ήταν ελάχιστες οι εμφανίσεις μου στον καιρό του κορωνοϊού, αλλά όχι αρκετές για να πληρώνω αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρευσε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κα Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά, είτε λίγα. Λόγω του οικονομικού αδιεξόδου, ζήτησα μείωση ενοικίου, ώστε να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτή τη στιγμή, πληρώνω 900 ευρώ ενοίκιο για το σπίτι στα Βριλήσσια, ενώ οδηγώ ένα μεταχειρισμένο τζιπ, με 400 ευρώ δόση».

Ο πατέρας του Θοδωρή Μαραντίνη μίλησε κι εκείνος στις κάμερες και δήλωσε για τον γιο του: «Ο γιος μου “ξέμεινε” από λεφτά και του έδωσα 10.000 ευρώ. Πληρώθηκαν οι συνεργάτες του, χρωστούσε μεροκάματα, δόσεις στην εφορία, δόσεις αυτοκινήτου. Δεν έχει κλείσει προς το παρόν συναυλίες κι έχει αγωνία για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν ξέρω αν είχαν τα εγγόνια μου να φάνε στο σπίτι μας. Εγώ τα έβλεπα με καινούρια ρούχα, ακριβά τάμπλετ, πανάκριβα κινητά. Πάντως η κα Χρηστίδου μέσα στην πανδημία κατάφερε να βγάλει πολλά χρήματα. Κορυφώθηκε η δουλειά της. Έχει και δικό της κανάλι στο YouTube. Ό,τι πιάνει στα χέρια της, το πουλάει με λεφτά».

ΠΗΓΗ-φώτο: protothema.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα