Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:58

Πρέβεζα-28η Οκτωβρίου: Υπερηφάνεια για την Φιλαρμονική “Ορφέας” Πρέβεζας

925 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/10/2022, 11:46 πμ | 0 σχόλια

 

Βάδισαν χέρι-χέρι στο πέρασμα των χρόνων της ιστορίας η Πρέβεζα και η Φιλαρμονική “Ορφέας Πρέβεζας”.  Σε χαρές και λύπες η Φιλαρμονική ήταν εκεί συνυφασμένη με την ίδια την ιστορία της Πρέβεζας. Κάποιες στιγμές μέσα στο ταξίδι του χρόνου “φάνηκε” να καταρρέει και κατάρρευση της Φιλαρμονικής συνεπάγεται κατάρρευση της ίδιας της ιστορίας της Πρέβεζας, όμως φάνηκε εφτάψυχη.

Όταν η Φιλαρμονική “ΟΡΦΕΑΣ” Πρέβεζας είναι γεμάτη ζωή, γεμάτη νότες, τότε και η ίδια η Πρέβεζα είναι γεμάτη ζωή και γεμάτη μουσική. Την Παρασκευή 28-10-2022 στην παρέλαση η Φιλαρμονική “Ορφέας” Πρέβεζας παιάνιζε εμβατήρια της Εθνικής μας εορτής αποσπώντας ευμενή σχόλια και το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου που είχε κατακλύσει την παραλιακή οδό Σπηλιάδου.

Όσο για τον πρόεδρο της Φιλαρμονικής Δημήτρη Παππά; Θεωρώ δεδομένο ότι αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε και συνεχίζει να κάνει και που βρίσκει ανταπόκριση. Χρόνια πολλά στη Φιλαρμονική, χρόνια πολλά στην Πρέβεζα, χρόνια πολλά στην Ελλάδα!

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα