Παρασκευή, 19/04/2024 | 23:52

Πρέβεζα: Το διαχρονικό μήνυμα Ειρήνης του Κώστα Μήτση και Τούρκου τραγουδιστή με τραγούδι

1006 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/10/2022, 10:41 πμ | 0 σχόλια

 

Οι Αμφισβητήσεις των νησιών, οι πολεμικές κραυγές και απειλές πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα από τους πολιτικούς της γείτονας χώρας, είναι στα πλαίσια μια προσπάθειας δηλητηρίασης της σκέψης των Τούρκων πολιτών στα πλαίσια μιας ανελέητης και συνεχιζόμενης προπαγάνδας.

Οι λαοί όμως της Ελλάδας και της Τουρκίας θέλουν και μπορούν να ζήσουν ειρηνικά.

Ο γνωστός Πρεβεζάνος Καλλιτέχνης Κώστας Μήτσης, πριν 4 χρόνια (Οκτώβριος 2018)  συναντήθηκε με Τούρκο τραγουδιστή στην Κωνσταντινούπολη σε ένα πολύ καλό κλίμα και έστειλαν από κοινού  τραγουδώντας, διαχρονικό μήνυμα ειρήνης ανάμεσα στους δύο λαούς.

Μια τυχαία συνάντηση του Κώστα Μήτση και του Yahya Doray σε ένα εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη, κατέληξε στο να τραγουδήσουν μαζί, ο καθένας στη γλώσσα του, το τραγούδι “Αμάν Ντόκτορ” καταδεικνύοντας ότι η μουσική ενώνει τους λαούς.

Δύο υπέροχες φωνές συντήθηκαν στέλνοντας για πάντα μήνυμα ειρήνης ανάμεσα στους δύο λαούς, οι δύο τραγουδιστές καταλήγουν μετά το τραγούδι στο παραπάνω βίντεο, σε μια σφιχτή αγκαλιά.

Μόνο περήφανοι είμαστε για τον Καλλιτέχνη Κώστα Μήτση τόσο για το ταλέντο του, όσο  βεβαίως και για το ήθος του  αλλά και τον πολιτισμό που εκπέμπει.

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα