Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:44

Πέθανε, ξαφνικά, ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός

512 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/10/2022, 11:04 πμ | 0 σχόλια

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 65 του χρόνια ο ηθοποιός, Ηλίας Ζερβός. Το θάνατό του που σόκαρε όσους τον γνώριζαν έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Η πρώτη εκτίμηση είναι πως υπέστη ανακοπή καρδιάς. Πέρα από τους ρόλους του στο θέατρο, ο Ηλίας Ζερβός είχε γίνει ευρέως γνωστός από τους ρόλους του, ως δικηγόρος, στις σειρές Κωνσταντίνου και Ελένης (σ.σ. έκανε τον δικηγόρο του Χάρη Ρώμα) και “Άκρως Οικογενειακόν”, όπου ήταν ο “χασοδίκης” φίλος του Γιάννη Μπέζου. Ο 65χρονος ηθοποιός συμμετείχε επίσης σε μεταγλωττίσεις και είχε χαρίσει τη φωνή του σε ήρωες κινουμένων σχεδίων.

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος, ο άξιος πολυτάλαντος συνάδελφος μας, που έδωσε το στίγμα του στο θέατρο και την τηλεόραση, με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινουμένων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους, ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα… Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι….», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα