Πέμπτη, 28/03/2024 | 20:41

Ο Σπύρος Κυριάκης άφησε “μπανανόφλουδα” ,ο Στέργιος Γιαννάκης την “πάτησε”;

970 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/10/2022, 10:18 πμ | 0 σχόλια

 

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου σε τοπικό ραδιόφωνο φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης και παρουσίασε ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ο Βασίλης Ιωάννου ως δημοσιογράφος ήταν αμείλικτος απέναντι στον βουλευτή, δεν του χαρίστηκε και ήταν ιδιαίτερα σκληρός στις ερωτήσεις του; Όχι βέβαια, κάθε άλλο.

Υπήρξαν επιθέσεις …αγάπης -όσοι ακούσετε το ηχητικό κομμάτι της συνέντευξης θα το αντιληφθείτε- από τον έναν στον άλλον κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό διότι έρχονται και εθνικές εκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές και οι πολίτες μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Μέσα από τη συνέντευξη αυτή δόθηκε η δυνατότητα στον Βασίλη Ιωάννου να σημειώσει ότι μέσα από το Δημοσιογραφικό του έργο από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση αναδεικνύει ζητήματα προς όφελος του νομού και τον Στέργιο Γιαννάκη να αφήσει αιχμές εναντίον του Σπύρου Κυριάκη, που πριν μία εβδομάδα είχε παραχωρήσει αυτός συνέντευξη και επιβεβαιωθήκαμε πλήρως όταν γράψαμε ότι αυτή συνέντευξη έκανε “πάταγο” κριτικάροντας βεβαίως και τον ίδιο τον κ. Κυριάκη σε λεγόμενά του στη συνέντευξη.

Επιβεβαιωθήκαμε γράφοντας ότι έκανε “πάταγο” η συνέντευξη του Σπύρου Κυριάκη στον Χρήστο Ανεμοζάλη διότι μία εβδομάδα μετά ο Στέργιος Γιαννάκης έσπευσε να παραχωρήσει συνέντευξη για να “Αντεπιτεθεί” στον Σπύρο Κυριάκο, ο ίδιος μπορεί να ισχυριστεί ότι βγήκε μία εβδομάδα μετά διότι ήταν ακόμη νωπή η επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Αμερικάνου Πρέσβη Τζωρτζ Τσούνη. Ισχυρισμός που εμένα προσωπικά δεν με πείθει. Σήκωσε θόρυβο επικοινωνιακά ο Σπύρος Κυριάκης με τη συνέντευξή του κι αυτός φάνηκε ότι ήταν ο στόχος του. Την τρόπον τινά “μπανανόφλουδα” που άφησε ο Σπύρος Κυριάκης, την πάτησε ο Στέργιος Γιαννάκης; Σαφέστατα, ναι! Βγήκε άμεσα να δώσει απαντήσεις, το αν έπραξε σωστά δεν θα το κρίνουμε εμείς, αλλά οι πολίτες ψηφοφόροι της ΝΔ στο νομό Πρέβεζας.

Χωρίς να κατονομάζει τον Σπύρο Κυριάκη,  ο Στέργιος Γιαννάκης είπε σε σημεία της συνέντευξής του στον Βασίλη Ιωάννου:  1ον “Ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί αυτό το γεγονός κάποιοι προσπάθησαν να το υποβαθμίσουν (σ.σ. για την επίσκεψη Σαμαρά -Πρέσβη). 2ον “Κι αυτά τα λόγια, αυτή η κακόπιστη κριτική δεν προέρχονται από την αντιπολίτευση τη μείζονα ή την ελάσσονα, αλλά είναι κριτική εκ των έσω. Και μάλιστα απουσίαζαν προκλητικά τα τρία χρόνια από τον νομό. Προκειμένου να αντιπολιτευτούν τον βουλευτή τον Στέργιο τον Γιαννάκη, επιχειρούν να υποβαθμίσουν μια τόσο σημαντική επίσκεψη στην Πρέβεζα, λέγοντας ότι έγινε για λόγους εντυπωσιασμού. Ποιοι το λένε αυτό; Αυτοί που χρησιμοποιούν μια απλή φωτογραφία που έτυχε να βγάλουν χαιρετώντας ένα επώνυμο πολιτικό πρόσωπο; Ειλικρινά δε συνηθίζω να απαντώ στις προκλήσεις αλλά μερικές φορές όταν κάποιοι ξεπερνούντα εσκαμμένα θεωρώ ότι πρέπει να παίρνουν τις κατάλληλες απαντήσεις.” 3ον Αυτό είναι αλήθεια, έχουμε μπει σε προεκλογική τροχιά με ότι αυτό συνεπάγεται, γι’ αυτό έχουν βγει και τα συντροφικά μαχαίρια. Προσωπικά εύχομαι να επικρατήσει ήπιο πολιτικό κλίμα, χωρίς οξύνσεις και ακρότητες.

Συμπέρασμα; Περισσότερο φάνηκε να αφήνει αιχμές για τον Σπύρο Κυριάκη παρά να μιλά για την επίσκεψη Σαμαρά-Αμερικάνου Πρέσβη, ο Στέργιος Γιαννάκης.

Υπάρχουν θετικά από τη συνέντευξη αυτή για τον Στέργιο Γιαννάκη;

Σαφώς και υπάρχουν. Πρώτα’ όλα πάει περίπατο το πολιτικό αφήγημα για δήθεν μηδενικό έργο του βουλευτή Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιου Γιαννάκη. Ο κ. Γιαννάκης αναφέρθηκε στο έργο της Αμβρακίας οδού στο οποίο έχει βάλει κι αυτός το χεράκι του, με ερωτήσεις επί ερωτήσεων και παραστάσεις επί παραστάσεων όπου απαιτήθηκε. Πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός της αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου. Με αυτό το έργο που κανείς άλλος ποτέ δεν είχε μπει στη διαδικασία καν να ασχοληθεί, ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης γράφει ιστορία! Και αναφορικά με την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου το πάει ακόμα παρά πέρα, στη δημιουργία του τμήματος « Ηλεκτρολόγων κ Σωστικών Πυροσβεστικών Μέσων» γεγονός που συνεπάγεται 300-400 σπουδαστές επιπλέον στην Πρέβεζα.

Ανέδειξε την αγαστή συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς και τα μεγάλα έργα που έρχονται…

Ο Στέργιος Γιαννάκης αναδεικνύοντας τα μεγάλα έργα στη Νικόπολη που έρχονται εμφάνισε ξανά το πρόσωπο του βουλευτή-συνεργάτη των φορέων, δίνοντας έμφαση σε έργα που δεν είναι της δικής του αρμοδιότητας, αλλά της περιφέρειας Ηπείρου. Ενώ πέρα από την αγαστή συνεργασία του βουλευτή με τους φορείς στα μεγάλα έργα και τις μεγάλες διεκδικήσεις, αναδείχθηκε και το μέτωπο, η ενότητα, για το Πανεπιστημιακό τμήμα χρηματοοικονομικής και λογιστικής.

Ανέδειξε το ισχυρό του όπλο, την καθημερινή επικοινωνία με τον λαό…

Με τη φράση: Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω δίπλα στους πολίτες και στα αιτήματά τους.Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω και στο μέλλον να βρίσκομαι κοντά στα προβλήματα του νομού.” ο Στέργιος Γιαννάκης ανέδειξε το ισχυρό του όπλο, την επικοινωνία με τον λαό, την καθημερινή επικοινωνία με τους πολίτες του νομού, η οποία είναι από τα ζητήματα που σπανίζουν στις μέρες, αφού οποιαδήποτε στιγμή, ο πολίτης του νομού Πρέβεζας, μπορεί να επικοινωνήσει και να συναντηθεί με τον βουλευτή.

Θύμισε ρήτορα ο Στέργιος Γιαννάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Βασίλη Ιωάννου;

Όχι, για όνομα του Θεού!  Ήταν όμως πολύ καλός και για να ακριβολογώ, ήταν ο καλύτερος Στέργιος Γιαννάκης που έχει βγει σε συνέντευξη. Κι αυτό είναι κι ένα δείγμα της πολιτικής του ωριμότητας, γεγονός που δεν μπορεί να προσπεραστεί εύκολα…

 

Ακολουθούν τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης που παραχώρησε ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης στον Βασίλη Ιωάννου

Η πρώτη ερώτηση του κ. Ιωάννου αφορούσε στην επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Αμερικάνου Πρέσβη Τζώρτζ Τσούνη. Ο κ. Γιαννάκης τόνισε ότι ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε την  Πρέβεζα προσκεκλημένος του ιδίου του βουλευτή Πρέβεζας, για πολλοστή φορά όπως χαρακτηριστικά είπε, σημειώνοντας ότι ο κ. Σαμαράς έχει αναπτύξει και σχέσεις με πολίτες της Πρέβεζας. Χαρακτήρισε δε ιδιαίτερα σημαντική την επίσκεψη του Αμερικάνου Πρέσβη, Για την Επίσκεψη του κ. Τσούνη εξήγησε ότι είχε ιδιωτικό χαρακτήρα, όμως οι συναντήσεις και οι επαφές με αυτοδιοικητικούς της περιοχής την έκαναν να αποκτήσει κι ένα πολιτικό περιεχόμενο. Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκη τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν την περιοχή ενώ και ο ίδιος έθεσε συγκεκριμένα αιτήματα. “Τέτοιες επισκέψεις δεν γίνονται κάθε μέρα και η περιοχή μας για διάφορους λόγους τις έχει ανάγκη. Ποτέ μα ποτέ δεν είχε επισκεφθεί την Πρέβεζα ένας Αμερικανός Πρέσβης. .” είπε αρχικά ο Στέργιος Γιαννάκης πέφτοντας ωστόσο στη συνέχεια στην παγίδα να απαντήσει το σχόλιο του Σπύρου Κυριάκη επίσης σε ραδιοφωνική εκπομπή, αναφέροντάς αυτούσιο και αυτολεξί: “Παρόμοιες επισκέψεις στο μέλλον θα πρέπει να έχουν έναν καλύτερο προγραμματισμό, έτσι ώστε να γίνονται περισσότερο για λόγους ουσίας και λιγότερο για λόγους εντυπώσεων.” Θυμίζουμε ότι αυτά ειπώθηκαν μία εβδομάδα πριν από τον Σπύρο Κυριάκη και συνέχισε ο Στέργιος Γιαννάκης λέγοντας: “Κι αυτά τα λόγια, αυτή η κακόπιστη κριτική δεν προέρχονται από την αντιπολίτευση τη μείζονα ή την ελάσσονα, αλλά είναι κριτική εκ των έσω. Και μάλιστα απουσίαζαν προκλητικά τα τρία χρόνια από τον νομό. Προκειμένου να αντιπολιτευτούν τον βουλευτή τον Στέργιο τον Γιαννάκη, επιχειρούν να υποβαθμίσουν μια τόσο σημαντική επίσκεψη στην Πρέβεζα, λέγοντας ότι έγινε για λόγους εντυπωσιασμού. Ποιοι το λένε αυτό; Αυτοί που χρησιμοποιούν μια απλή φωτογραφία που έτυχε να βγάλουν χαιρετώντας ένα επώνυμο πολιτικό πρόσωπο; Ειλικρινά δε συνηθίζω να απαντώ στις προκλήσεις αλλά μερικές φορές όταν κάποιοι ξεπερνούντα εσκαμμένα θεωρώ ότι πρέπει να παίρνουν τις κατάλληλες απαντήσεις. Και δεν θα πάρουν μόνο απαντήσεις από μένα, αλλά και από άλλους πολιτικούς παράγοντες, κυρίως της αυτοδιοίκησης αφού υπήρξε μια προσπάθεια απαξίωσης των προσπαθειών όλων μας. Τα τρία τελευταία χρόνια υπήρξε άριστη συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση κι αυτό φαίνεται από τα έργα που έχουν ήδη ξεκινήσει και από αυτά που είναι στο στάδιο έναρξης. Στο τέλος της χρονιάς θα βγει ένα δελτίο τύπου που θα αναφέρονται όλες αυτές οι ενέργειες που έγιναν από την δική μου πλευρά.” τόνισε ο Στέργιος Γιαννάκης.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Ιωάννου είπε: “Ας πάμε σε γενικότερα πολιτικά ζητήματα γιατί -πως να το κάνουμε -μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο είστε υποψήφιος βουλευτής όπως έχετε δηλώσει” για να απαντήσει ο Στέργιος Γιαννάκης: Αυτό είναι αλήθεια, έχουμε μπει σε προεκλογική τροχιά με ότι αυτό συνεπάγεται, γι’ αυτό έχουν βγει και τα συντροφικά μαχαίρια. Προσωπικά εύχομαι να επικρατήσει ήπιο πολιτικό κλίμα, χωρίς οξύνσεις και ακρότητες. Να υπάρξει αντιπαράθεση επιχειρημάτων και προγραμμάτων και όχι πόλωση και υπονοούμενα. Τα λέω αυτά γιατί σε κεντρικό επίπεδο υπάρχουν κάποιες δηλώσεις που πυροδοτούν αυτή την όξυνση. Δύο παραδείγματα ο πρώην υπουργός κύριος Κουρουμπλής στη ΝΕΤ απαντώντας στο γραμματέα της κεντρικής επιτροπής Παύλο Μαρινάκη, δήλωσε ότι δε μετανιώνει που αποκάλεσε τους πολιτικούς του αντιπάλους δολοφόνους. Θυμίζω ότι για αυτή τη δήλωση είχε διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ κι όμως την επανέλαβε πάλι. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο Μαμουλάκης αναπαράγει στο tik tok το χυδαίο “ΝΔ Παιδεραστές”, η αθλιότητα και η χυδαιότητα δεν έχει προηγούμενο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε προβλήματα και δεν θα μας το συγχωρήσουν. Βεβαίως οφείλω να αναγνωρίσω ότι στο νομό μας η κατάσταση είναι πολύ ήρεμη.

Ατη συνέχεια ο Βασίλης Ιωάννου ρώτησε τον Στέργιο Γιαννάκη πότε προβλέπει να γίνουν οι εκλογές και να κάνει την εκτίμησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις. Από την πλευρά του ο βουλευτής Πρέβεζας απάντησε ότι οι εκλογές-όπως έχει δηλώσει και ο πρωθυπουργός- θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. “Άρα οι εκλογές θα γίνουν άνοιξη με καλοκαίρι του 2023, αναμφίβολα θα πρόκειται μια δύσκολη εκλογική αναμέτρηση που όλα τα στελέχη της ΝΔ θα πρέπει να δώσουν με ενότητα και αισιοδοξία και όχι με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Θα πρέπει να απευθυνθούμε στους πολίτες με ειλικρίνεια και να τους πούμε ότι παρά τις δυσμενείς συνθήκες αυτά τα 3,5 χρόνια, έγιναν πολλά. Καμία κυβέρνηση στην μεταπολίτευση δε συνάντησε τόσα πολλά εμπόδια σε τόσο μικρό χρόνο. Πανδημία, Ενεργειακή κρίση, Πόλεμος στην Ουκρανία, ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Προσφυγικό, όλα αυτά μέσα σε 3,5 χρόνια. Κι όμως, παρά τις αντιξοότητες, παρά τη διεθνή αβεβαιότητα, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα κατάφερε η Ελλάδα να πρωταγωνιστεί στην Ανάπτυξη στην Ευρώπη, να πρωταγωνιστεί στη μείωση της ανεργίας μεταξύ όλων των χωρών της Ευρωπαϊκής ένωσης, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει όσο μπορεί και το επιτρέπουν οι δυνατότητες της οικονομίας το εισόδημα των νοικοκυριών, αλλά και τη λειτουργία των επιχειρήσεων. Αυτό καταγράφεται και στις διάφορες δημοσκοπήσεις στις οποίες η ΝΔ καταγράφει σημαντικό και σταθερό προβάδισμα. Προσωπικά πιστεύω ότι η ΝΔ θα βγει νικήτρια και στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα πάρει αυτοδυναμία. Αυτή είναι η αίσθηση που αποκομίζω από τις επαφές μου με τους πολίτες και όπως σας έχω ξαναπεί, επικοινωνώ καθημερινά με δεκάδες πολίτες.

“Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να σας δίνουν σαφές προβάδισμα , όμως στις ίδιες έρευνες καταγράφεται και μια μεγάλη δυσαρέσκεια των πολιτών , για την μεγάλη ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης, για τις τιμές στο ρεύμα, στα καύσιμα κλπ.Και όπως καλά γνωρίζετε η ακρίβεια και η ανέχεια συνήθως καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τη στάση των πολιτών στην κάλπη.” ρώτησε ο Βασίλης Ιωάννου για να απαντήσει ο Στέργιος Γιαννάκης: ” Ναι έχετε δίκιο. Δε προσπαθώ να εξωραΐσω την δύσκολη κατάσταση που περνάμε όλοι. Γνωρίζω ότι έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο χειμώνα. Αναγνωρίζω επίσης ότι υπάρχουν προβλήματα, ιδιαίτερα για τους άνεργους, τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους.Θα πρέπει όμως και σεις να αναγνωρίσετε ότι η πολιτεία δαπανά τεράστια ποσά για να περιορίσει τις αυξήσεις στο ρεύμα, στα καύσιμα, στο φυσικό αέριο, φορολογώντας τις εταιρείες ηλεκτρισμού και διυλιστήρια.Και βεβαίως η Κυβέρνηση κάνει ότι είναι δυνατόν να στηρίξει τους πολίτες απέναντι στη μεγάλη ακρίβεια και τον πληθωρισμό, που είναι ένα πανευρωπαϊκό πρόβλημα. Γνωρίζουν οι πολίτες ότι αυτά είναι τα αποτελέσματα ενός άδικου και ακατανόητου πολέμου…Να θυμίσω επίσης κ. Ιωάννου ότι: Στο νέο χρόνο 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχοι θα δουν για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, αυξήσεις στις συντάξεις τους κοντά στο 7%. Από 1ης Ιανουαρίου, όπως είχαμε δεσμευτεί, καταργείται η εισφορά αλληλεγγύης για όλους, συνταξιούχους και δημόσιους υπαλλήλους. Την 1η Μαΐου του 2023 νέα αύξηση του κατώτατου μισθού και κλείνει έτσι ένας μεγάλος κύκλος διαδοχικών φορολογικών ελαφρύνσεων και τόνωσης του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών. Προσέξτε, να μην παρεξηγηθώ. Δεν ισχυρίζομαι ότι λύσαμε όλα τα προβλήματα, απλά προσπαθώ να πω ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατόν και έχω την αίσθηση ότι οι πολίτες αυτό μας το αναγνωρίζουν. Γι’ αυτό πιστεύω ότι στο τέλος της τετραετίας οι ψηφοφόροι θα κάνουν τη σύγκριση, διότι ο βασικός μου αντίπαλος για την πρωθυπουργία είναι ο κύριος Τσίπρας. Τι πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ στα τέσσερα χρόνια της δικής του διακυβέρνησης και τι έχουμε πετύχει εμείς στα τέσσερα χρόνια της δικής μας διακυβέρνησης, με τα τόσα πολλά προβλήματα. Και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ως παράταξη έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών.” υποστήριξε ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ.”

Σε ότι αφορά θέματα γενικού ενδιαφέροντος της περιοχής μας ο Στέργιος Γιαννάκης υπογράμμισε: “Πράγματι υπάρχουν προβλήματα και εκκρεμότητες στο νομό μας, όμως σε κάποιους τομείς έχει υπάρξει και πρόοδος.Να αναφέρω ενδεικτικά το μεγάλο θέμα των οδικών συνδέσεων .Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η παρούσα Κυβέρνηση ξεμπλόκαρε το σημαντικό έργο της Αμβρακίας και του χρόνου το καλοκαίρι θα παραδοθεί Ολόκληρο  προς χρήση, με ότι αυτό σημαίνει για την Πρέβεζα, αφού πλέον θα μπορούμε να ταξιδεύουμε και εμείς και οι επισκέπτες, με ασφάλεια και σε πολύ μικρότερους χρόνους. Τι είχε κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση επί 4 χρόνια, απολύτως τίποτε. Επίσης η Περιφέρεια ανέλαβε πλέον τη μελέτη για τη σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό  , στο ύψος της Καμπής και όπως επανειλημμένα έχει δεσμευτεί ο κ. Καχριμάνης, το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το ΠΕΠ ΗΠΕΙΡΟΥ, μαζί με το κομμάτι Μεσοπόταμος-Πάργα. Τι είχε κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση επί 4 χρόνια; Απολύτως τίποτα. Μόνο λόγια και υποσχέσεις από τον τότε υπουργό κ. Σπίρτζη. Επίσης ξεκίνησε το έργο της παράκαμψης της Νικόπολης, ενώ κατασκευάζονται και άλλα οδικά έργα που βελτιώνουν την οδική ασφάλεια του οδικού μας δικτύου. Βεβαίως υπάρχουν ακόμη πολλά να γίνουν και θα γίνουν στα αμέσως επόμενα χρόνια.Για το τμήμα χρηματοοικονομικής και λογιστικής, τόσο προσωπικά όσο και όλοι οι άλλοι φορείς, έχουμε δηλώσει με όλους τους τόνους ότι δε θα επιτρέψουμε την μετακίνησή του. Αντίθετα θα επιδιώξουμε την στήριξη του και την δημιουργία και άλλου τμήματος.Ο φετινός μεγάλος αριθμός Πρωτοετών φοιτητών, ήταν η καλύτερη απάντηση σε όσους επεδίωξαν την μετακίνησή του στα Γιάννενα και μια δικαίωση για όσους αντισταθήκαμε σ’ αυτή την προσπάθεια..Για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, θέλω να σας πω ότι είμαι σε τακτική επικοινωνία με τον αρμόδιο Υπουργό, με τον οποίο και διατηρώ φιλικές σχέσεις.Σύμφωνα λοιπόν με τον Υπουργό, προωθείται η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και η εκπόνηση της μελέτης ενεργειακής αναβάθμισης της κτιριακής υποδομής της Ακαδημίας για έργα που θα υλοποιηθούν τη νέα προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2021-2027 ενώ προωθείται και η δημιουργία του τμήματος « Ηλεκτρολόγων κ Σωστικών Πυροσβεστικών Μέσων» ..θέλω με απόλυτη ειλικρίνεια να σας πω ότι προσωπικά αγωνίζομαι καθημερινά και αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια, για όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του νομού. Βλέπω καθημερινά δεκάδες πολίτες και εκπροσώπους φορέων. Προσπαθώ να ανταποκριθώ σε όλα τα αιτήματά τους και αυτό το γνωρίζουν όλοι.Γι’ αυτό και η προσπάθεια κάποιων να απαξιώσουν ή να μειώσουν το έργο και την προσφορά μου, πέφτει στο κενό. Ήμουν , είμαι και θα παραμείνω δίπλα στους πολίτες και στα αιτήματά τους.Ήμουν , είμαι και θα συνεχίσω και στο μέλλον να βρίσκομαι κοντά στα προβλήματα του νομού.” είπε καταλήγοντας ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης.

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα