Σάββατο, 20/04/2024 | 07:10

Λευκάδα: Δεν το χωρά ανθρώπινος νους- Τραγωδία με νεκρό 4χρονο αγοράκι

1844 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/10/2022, 8:54 πμ | 0 σχόλια

Δεν  χωρά ανθρώπινος νους την τραγωδία στην Εγκλουβή Λευκάδας που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα τετράχρονο αγοράκι.

Ήταν περίπου 9 το βράδυ της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου όταν για άγνωστους λόγους ανατράπηκε τρακτέρ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα αγοράκι 4 ετών και να τραυματιστεί ένα 16χρονο αγόρι που  κατά τις πρώτες πληροφορίες ήταν πάνω στο τρακτέρ.  Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός του τρακτέρ,πατέρα τους 4χρονου αγγελουδιού που έχασε τη ζωή του με τόσο τραγικό τρόπο και θείος του 16χρονου παιδιού που ήταν στο τρακτέρ. Όλοι ήταν κάτοικοι της Καρυάς Λευκάδας.  Η τραγωδία έγινε όταν το τρακτέρ ανατράπηκε στον δύσβατο ορεινό  δρόμο για τον Άγιο Δονάτο. Δύο ασθενοφόρα έσπευσαν για να παραλάβουν τους τραυματίες αλλά δυστυχώς το τετράχρονο αγοράκι δεν τα κατάφερε. Ο πατέρας βρέθηκε στην αστυνομία όπου κατέθεσε για το τραγικό συμβάν.

Η Ενημέρωση από την αστυνομία

Χθες, Παρασκευή (07.10.2022), το βράδυ, στην Επαρχιακή οδό Σύβρου Καρυάς στη Λευκάδα, γεωργικός ελκυστήρας (τρακτέρ) που οδηγούσε 30χρονος αλλοδαπός, εκτράπηκε της πορείας του και κατέπεσε σε παρακείμενο χωράφι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ανήλικου (4 ετών) που επέβαινε σε αυτό.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Λευκάδας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα