Παρασκευή, 29/03/2024 | 08:15

«Αυτοεξόριστος» στη Λευκάδα ο ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για το βιασμό 4χρονου στο Αγρίνιο

682 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/10/2022, 8:29 πμ | 0 σχόλια

«Αυτοεξόριστος» στη Λευκάδα ζει, από τον περασμένο Μάρτιο, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κραβαρίτης που κατηγορείται ότι πέρυσι την άνοιξη κι ενώ υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία, ασέλγησε κατ’ εξακολούθηση σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με το pelop.gr και τον Γιώργο Αναστασόπουλο, oι κινήσεις του τελούν υπό απόλυτα διακριτική αστυνομική «επιτήρηση». Ο ίδιος έκρινε ότι έπρεπε να απομακρυνθεί, μόλις ασκήθηκε δίωξη εναντίον του κι ενώ είχε προηγηθεί η καταγγελία της οικογένειας του μικρού στην εισαγγελία Αγρινίου.

Την Τρίτη ο Κραβαρίτης θ’ απολογηθεί στον στρατιωτικό εισαγγελέα Ιωαννίνων κι αμέσως μετά θα κριθεί αν προφυλακισθεί ή όχι.

Ως γνωστόν, με διάταξη της Εισαγγελίας του Στρατοδικείου δόθηκαν πριν 2 εβδομάδες το ονοματεπώνυμο και φωτογραφίες του κατηγορουμένου στην δημοσιότητα, ωστόσο δεν είχε ακόμα απολογηθεί και γι’ αυτό δεν είχε τεθεί ζήτημα προφυλάκισης.

Στη Λευκάδα, ο Δημ. Κραβαρίτης έχει έναν μικρό περίγυρο και σε φίλο του από τον χώρο του ποδοσφαίρου ανέφερε ότι «διώκεται για λόγους εκδίκησης από την οικογένεια του 4χρονου», χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες. Αρκέστηκε σε υπαινικτικό συσχετισμό της κοινής επαγγελματικής ιδιότητας του πατέρα του και του πατέρα του αγοριού, καθότι γιατροί και οι δύο.

Ειδκότερα, κατηγορείται ότι από τον Μάρτιο έως και τον Μάιο του 2021, όταν έπαιρνε άδεια από την στρατιωτική του μονάδα, επισκεπτόταν το σπίτι της οικογένειας του μικρού αγοριού και ασελγούσε πάνω του, έχοντας την κάλυψη της μητέρας του που εργαζόταν ως «μπέιμπι σίτερ».

Ποινική δίωξη έχει ασκηθεί και σε βάρος της, αλλά βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης.

ΠΗΓΗ: lefkadapress.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα