Σάββατο, 20/04/2024 | 07:25

Έλαμψε και στο 2ο πανελλήνιο πρωτάθλημα petanque ο Α.Γ.Σ. Πρέβεζας -Επιστρέφουν με μετάλλια

805 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/10/2022, 6:12 μμ | 0 σχόλια

Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, στο γήπεδο της ΣΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ , Εθνικής Αντιστάσεως 41, Δάφνη, η Ελληνική Ομοσπονδία Εδαφοσφαίρισης, διοργάνωσε το  2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εδαφοσφαίρισης (petanque) 2022 -2023 , 2Χ2 ανδρών και 2Χ2 γυναικών.

Διαγωνίστηκαν 200 περίπου αθλητές από όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους και οι Πρεβεζάνοι πρωταθλητές του Αθλητικού Γυμναστικού συλλόγου Πρέβεζας.

 

Στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα εδαφοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα και στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος οι αθλητές του Αθλητικού Γυμναστικού συλλόγου έγινε με Τριπλέτες αθλητές (Τριάδες), στη Δάφνη το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε με ντουμπλέτες (Δυάδες).

Ο Αθλητικός Γυμναστικός σύλλογος Πρέβεζας συμμετείχε στο δεύτερο πανελλήνιο πρωτάθλημα με 18 Αθλητές, δηλαδή 9 ντουμπλέτες.

Ο Πρεβεζάνικος σύλλογος του petanque κέρδισε τις εντυπώσεις και στο 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αφού κατέλαβε την 2η θέση (Ντίνος Γιαννακός-Γιώργος Μπέλλος), την 3η θέση (Άγγελος Σαρηγιαννίδης-Σταύρος Σταυρίδης) και την 5η θέση. Επέστρεψαν στην Πρέβεζα με μετάλλια στις αποσκευές τους, ενώ η 1η θέση χάθηκε στις λεπτομέρειες.

Σε κάθε περίπτωση ο Αθλητικός γυμναστικός σύλλογος Πρέβεζας έλαμψε και στο 2ο πανελλήνιο πρωτάθλημα εδαφοσφαίρισης και είναι δεδομένο ότι το μέλλον του ανήκει. Συγχαρητήρια στους Πρεβεζάνους πρωταθλητές και εις ανώτερα!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα