Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:12

Σύλλογος «Αμβυκούχων & Αμπελοκαλλιεργητών Ηπείρου»: Ημερίδα για τις αλλαγές στην αποστακτική περίοδο

390 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/10/2022, 11:09 πμ | 0 σχόλια

Η προσωρινή Διοίκηση του υπό σύσταση Συλλόγου «Αμβυκούχων & Αμπελοκαλλιεργητών Ηπείρου», διοργάνωσε μια ιδιαίτερα επίκαιρη και σημαντική ημερίδα για την ενημέρωση των μελών του, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενου, για τις αλλαγές που θα ισχύσουν κατά τη νέα αποστακτική περίοδο.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζίτσας (Παλιό Δημαρχείο), στην Ελεούσα με επιτυχημένη αποτίμηση, τόσο στο επίπεδο της ενημέρωσης, όσο και στο επίπεδο ανάδειξης προβλημάτων.

Οι ανάγκες και τα προβλήματα των Αμβυκούχων & Αμπελοκαλλιεργητών Ηπείρου, επιφορτίζουν με μεγάλη ευθύνη τα μέλη του Συλλόγου μας , τα οποία πιστεύουν και επιθυμούν την συνεργασία όλων των Φορέων που σχετίζονται με την παραγωγή και εμπορία σταφυλής και τσίπουρου ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα στο χώρο και να διασφαλιστεί η ποιότητα τους για τον καταναλωτή.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους του Τελωνείου Ιωαννίνων. Την Διευθύντρια Κα Γεωργία Νάστου και τον Προϊστάμενο κ. Πέτρο Λεκκίδη, όσο και τα υπόλοιπα στελέχη του Τελωνείου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και σφράγισαν την ημερίδα, εμπλουτίζοντας την με την εμπειρία και τη γνώση τους. Τον Δήμο Ζίτσας για τη σημαντική βοήθεια και στήριξη που μας παρέχει σε κάθε βήμα.

Ιδιαίτερα όμως τους Αμβυκούχους & Αμπελοκαλλιεργητές Ηπείρου

 

 

Με εκτίμηση

Η προσωρινή Διοίκηση

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα