Παρασκευή, 19/04/2024 | 17:49

Θανάσης Καββαδάς: Αυτοψία από 6η ΥΠΕ και ΤΑΙΠΕΔ για την ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας Βασιλικής

381 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/10/2022, 6:09 μμ | 0 σχόλια

 

Θανάσης Καββαδάς: «Αυτοψία από τεχνικό κλιμάκιο της 6ης ΥΠΕ και του ΤΑΙΠΕΔ για να προχωρήσει άμεσα με μελετοκατασκευή η ανακασκευή του Κέντρου Υγείας Βασιλικής από το Ταμείο Ανάκαμψης –
Συνεχίζουμε για μια πρότυπη μονάδα υγείας για τη Νότιο Λευκάδα»

Στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής βρέθηκε την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου τεχνικό κλιμάκιο της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και του ΤΑΙΠΕΔ, παρουσία του Βουλευτή Ν. Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, του Αντιδημάρχου κ. Γιώργο Σολδάτου, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βασιλικής, κ. Σταμάτη Αργυρού και του πολιτικού μηχανικού κ. Χρήστου Κατηφόρη.
Η επίσκεψη του Τεχνικού Κλιμακίου ήρθε σε συνέχεια της συνάντησης που είχε στις 6 Οκτωβρίου ο Βουλευτής με τον Υπουργό Υγείας, κ. Θάνο Πλεύρη και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ.Μάριο Θεμιστοκλέους στο Υπουργείο Υγείας, με τη συμμετοχή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη και εκπροσώπου του ΤΑΙΠΕΔ, όπου συμφωνήθηκε και προγραμματίστηκε η αυτοψία στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες με τη διαδικασία της μελετοκατασκευής.
Με τη συνεργασία του πολιτικού μηχανικού κ. Κατηφόρη, ο οποίος έχει εκπονήσει δωρεάν μελέτη για την ανακατασκευή, το Τεχνικό Κλιμάκιο επιθεώρησε το χώρο και συνεργάστηκε με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας, κ. Χρήστο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος υπέδειξε κάποιες αλλαγές που θα ληφθούν υπόψη από τους μελετητές.
Σχετικά με το θέμα ο Βουλευτής δήλωσε:
«Όπως είχα προαναγγείλει στις 6 Οκτωβρίου, σήμερα επισκεφθήκαμε το Κέντρο Υγείας Βασιλικής μαζί με τεχνικό κλιμάκιο της 6ης ΥΠΕ και του ΤΑΙΠΕΔ μέσω του οποίου θα προχωρήσει η ανακατασκευή. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος διότι πλέον θα προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία και η δωρεάν μελέτη που κατατέθηκε πριν 2 χρόνια έχει ήδη βοηθήσει στο να είναι το ΚΥ Βασιλικής ένα από τα πρώτα που θα προχωρήσουν ανάμεσα σε 156 έργα σε όλη την Ελλάδα που θα υλοποιηθούν μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης.
Θέλω να ευχαριστήσω τόσο το Υπουργείο για την υλοποίηση, στο ακέραιο, όσων υποσχέθηκε, καθώς και την 6η ΥΠΕ και το ΤΑΙΠΕΔ για την άμεση κινητοποίησή τους ώστε να προχωρήσει ο διαγωνισμός για τη μελετοκατασκευή. Συνεχίζουμε, για την υλοποίηση αυτής της πολύ σημαντικής μονάδας υγείας για όλη τη Νότια Λευκάδα»

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα