Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:11

Αιτωλοακαρνανία: Κάηκε ζωντανός μετά από τροχαίο – “Πάγωσαν” οι διασώστες

563 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/10/2022, 9:39 πμ | 0 σχόλια

Τραγικός θάνατος για οδηγό από φωτιά που εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε. Το τροχαίο που σημειώθηκε στην Αιτωλοακαρνανία «πάγωσε» τους διασώστες που έσπευσαν στο σημείο…

Μαρτυρικό τέλος για τον άτυχο οδηγό, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Αιτωλοακαρνανία. Ο άτυχος άντρας εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και απανθρακώθηκε σε τέτοιο βαθμό, που οι διασώστες ήταν αδύνατον να τον ταυτοποιήσουν. Το μοιραίο όχημα βγήκε από το δρόμο και πολύ γρήγορα εκδηλώθηκε φωτιά. Εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα, το θύμα δεν είχε βοήθεια.

Τραγικό θάνατο βρήκε άνδρας τα ξημερώματα στην περιοχή του Αιτωλικού. Συγκεκριμένα, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, στο 18ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Αστακού – Αιτωλικού, στο ύψος του χωριού Λεσίνι στην Αιτωλοακαρνανία, όταν στις 05:00 τα ξημερώματα, από άγνωστη αιτία, το όχημα ξέφυγε από την πορεία του, βγήκε από τον δρόμο και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο οδηγός παρά τις προσπάθειές του δεν κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλσμα να βρει τραγικό θάνατο. Αμεσα στο σημείο έφθασε και όχημα της πυροσβεστικής, αλλά ήταν πλέον αργά για τον άτυχο άνδρα.

Σύμφωνα με το tempo24, αμέσως μετά ξεκίνησε προσπάθεια για να βρεθεί η ταυτότητα του θύματος, καθώς το όχημα έχει καεί ολοσχερώς και ο άνδρας έχει απανθρακωθεί.

ΠΗΓΗ: newsit.gr φωτό: newsique.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα