Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:20

16ο Ιoannina Lake Run – 17 και 18 Σεπτεμβρίου στα Γιάννενα

416 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/09/2022, 5:24 μμ | 0 σχόλια

Το 16ο Ioannina Lake Run θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022, στην πόλη των Ιωαννίνων.

Το Ioannina Lake Run είναι ένας αγώνας για όλους, καθώς τον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ., που αποτελεί το βασικό αγωνιστικό γεγονός, πλαισιώνουν αγώνες 10 & 5 χλμ., αλλά και ένα Family Run, ο πρωτότυπος αγώνας «Μαμά – Καρότσι» και ο Παραλίμνιος Δρόμος για ΑμεΑ. Και επιπρόσθετα είναι ένα event με περιβαλλοντικές, κοινωνικές και πολιτιστικές διαστάσεις, καθώς του αγωνιστικού διημέρου προηγείται η Εβδομάδα Λίμνης με ημερίδες, δράσεις για παιδιά, μουσικές εκδηλώσεις, προβολές, δημιουργικά εργαστήρια, εκθέσεις κ.ά.

Το 30άρι του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου, είναι ο must αγώνας του Φθινοπώρου ενόψει του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Μία σπάνια διαδρομή εξαιρετικής ομορφιάς, περιμετρικά της Παμβώτιδας, που τερματίζει στην πλατεία Μαβίλη, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της πόλης.

Η ανταπόκριση αθλητών από όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο είναι και μεγαλύτερη και το 2019, στην τελευταία διοργάνωση προ κορωνοϊού, συμμετείχαν 3.900 αθλητές κάθε ηλικίας. Ανάμεσα τους, κορυφαίοι Έλληνες δρομείς μεγάλων αποστάσεων και άνθρωποι που έφτασαν στα Γιάννενα από όλο τον κόσμο.

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Ιωαννιτών, ενώ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Πληροφορίες: www.ioanninalakerun.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα