Τρίτη, 19/03/2024 | 05:40

Χώρισε ο Βρετανός που άφησε την οικογένειά του για Ουκρανή πρόσφυγα

419 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/09/2022, 2:45 μμ | 0 σχόλια

Αποφάσισε ότι τελικά δεν ήταν η κατάλληλη γυναίκα γι’ αυτόν

Ένας σεκιουριτάς που τον περασμένο Μάιο απασχόλησε τα βρετανικά ΜΜΕ λόγω του παθιασμένου ειδυλλίου του με Ουκρανή πρόσφυγα, το οποίο τον έκανε να εγκαταλείψει την επί δέκα έτη σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του, είναι πλέον μόνος του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι του οποίου ο έρωτας «άνθισε» όταν ο 30χρονος Τόνι Γκάρνετ και η 28χρονη Λόρνα υποδέχθηκαν στο σπίτι τους την 22χρονη Σοφία Καρκαντίμ, πρόσφυγα από την Ουκρανία, για να τη φιλοξενήσουν, δεν είναι πλέον μαζί.Η ιστορία αγάπης του Τόνι και της Σοφίας είχε προκαλέσει θύελλα σχολίων πριν από μερικούς μήνες, εξαιτίας δημοσιευμάτων που περιέγραφαν πως ο 30χρονος αποφάσισε να χωρίσει τη γυναίκα που έφερε στον κόσμο τις δύο κόρες του, για να ξεκινήσει μια νέα ζωή με τη νεαρή Ουκρανή. Τελικά, όμως, το ειδύλλιο έμελλε να έχει άδοξο τέλος: μετά από ένα επεισοδιακό καυγά ο Τόνι χώρισε τη νέα του αγαπημένη και πλέον δηλώνει πως δεν θέλει καμία απολύτως σχέση μαζί της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Mail, o 30χρονος κατηγόρησε τη νεαρή πρόσφυγα ότι φερόταν παράλογα και επιθετικά τους 4,5 μήνες που κράτησε η σχέση τους, ότι μεθούσε και προσπαθούσε να παρέμβει στη σχέση του παιδιά του. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν η Σοφία εξοργίστηκε κατά τη διάρκεια ενός καυγά που είχαν το περασμένο Σάββατο, πήρε ένα μαχαίρι και άρχισε να τρυπά έναν τοίχο, αναγκάζοντας τον Τόνι – όπως λέει – να καλέσει την αστυνομία.

 

«Έχουμε τελειώσει 100%. Δεν είμαστε πλέον ζευγάρι», λέει στη βρετανική εφημερίδα ο Τόνι Γκάρνετ, που ερωτεύτηκε την 22χρονη πρόσφυγα λίγες μόλις μέρες μετά τη μετακόμισή της στο σπίτι του ίδιου και της συντρόφου του. Ο ίδιος εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο την παράλογη και επιθετική συμπεριφορά της νέας του αγαπημένης, η οποία είχε οργισμένα ξεσπάσματα που τον τρόμαζαν, με αποκορύφωμα την βραδιά των γενεθλίων του, πριν λίγες μέρες, η οποία κατέληξε με την… επίσκεψη της αστυνομίας.

«Άφησα τη Λόρνα και τα δυο μου παιδιά για εκείνη, και κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια να μείνουμε μαζί. Δούλεψα πολύ σκληρά για να πετύχει αυτή η σχέση, ήξερα ότι θα φαινόμασταν τελείως βλάκες εάν χωρίζαμε, δεδομένης της δημοσιότητας που είχε λάβει η ιστορία μας στην τηλεόραση και το Ίντερνετ… Επίσης ειλικρινά τη λυπόμουν. Άφησε πίσω το σπίτι της και τη χώρα της που βρίσκεται σε πόλεμο για να έρθει εδώ που δεν γνώριζε κανέναν… Ναι, αισθάνθηκα πως την ερωτεύτηκα, έτσι νόμιζα. Όμως υπάρχει μια πλευρά στον χαρακτήρα της που δεν μπορώ να ανεχθώ. Θυμώνει και γίνεται επιθετική. Το Σάββατο πήρε ένα μαχαίρι και τρύπησε τον τοίχο αρκετές φορές», αναφέρει ο 30χρονος.

Ο καβγάς συνέβη ενώ το ζευγάρι φιλοξενούσε στο σπίτι του δύο ακόμη Ουκρανούς πρόσφυγες, έναν άνδρα και μια γυναίκα.

«Έκανα λάθος που ξεκίνησα σχέση με τη Σοφία. Όπως έχω ξαναπεί, ήμουν πολύ δυστυχισμένος στη σχέση μου με τη Λόρνα, αλλά αυτή δεν ήταν η σωστή επιλογή για εμένα. Προσπάθησα να τη βοηθήσω, ειλικρινά προσπάθησα. Δεν την έχω εγκαταλείψει και στέλνω ακόμη μηνύματα στη μητέρα της με το Google translate για να της παρέχει βοήθεια…. Μπορεί να υποφέρει από διαταραχή μετατραυματικού στρες, αν και κατάγεται από το Κίεβο που δεν έχει πληγεί πολύ από τον πόλεμο. Ελπίζω να βρει ένα ασφαλές μέρος να μείνει όπου θα είναι ευτυχισμένη. Όμως αυτή η γυναίκα δεν κάνει για εμένα», λέει ο 30χρονος.

Ο 30χρονος δηλώνει αποφασισμένος να μην τα ξαναβρεί με τη Σοφία, παρά τα μηνύματα που του έστειλε μετά τον καυγά τους ζητώντας επανασύνδεση. Μάλιστα, όπως λέει στη συνέντευξή του, της ξεκαθάρισε ότι θα έρχει άμεσα σε επαφή με τις δημοτικές Αρχές, ζητώντας να βρεθεί για τη νεαρή πρόσφυγα ένας νέος χώρος φιλοξενίας.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα