Πέμπτη, 18/04/2024 | 12:12

Σύλλογος Εργαζομένων εις ΚΤΕΛ & οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων Ν. Πρέβεζας: Ο αγώνας μας δικαιώθηκε

515 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/09/2022, 12:23 μμ | 0 σχόλια

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΚΤΕΛ & ΟΔΗΓΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ

Το Σωματείο μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δικαίωση του Προέδρου μας, Σιαφάκα Γεωργίου, σύμφωνα με την υπ’ αριθ.145/2022 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πρέβεζας κατά την οποία αναγνωρίζεται η ακυρότητα της από 29-1-2021 καταγγελίας της συμβάσης εργασίας από τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Π.Ε Μέτοχων ΚΤΕΛ Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ για λόγους συνδικαλιστικής δράσης.
Ο συνάδελφος, αντιπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας, της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ),δικαιώνεται για δεύτερη φορά καθώς είχε απολυθεί πάλι το 2009 για την ευρεία συνδικαλιστική του δράση στον χώρο των συγκοινωνιών και ειδικότερα στον χώρο του ΚΤΕΛ Ν.ΠΡΕΒΕΖΗΣ Α.Ε.
Η εργοδοτική αυθαιρεσία των δυο διοικήσεων (του ΚΤΕΛ και της θυγατρικής του, Προμηθευτικού Συνεταιρισμού) που στόχο είχε να αποδυναμώσει τη δράση του σωματείου δημιουργώντας ένα κλίμα αβεβαιότητας εντός της επιχείρησης απέτυχε παταγωδώς. Η στοχοποίηση του συνάδελφου και οι τακτικές να συκοφαντήσουν και να εκθέσουν την προσωπικότητά του μέσω δήθεν μηνύσεων απέναντι του, είναι εκ του πονηρού και εκ των υστέρων της απολύσεως.
Ευχαριστούμε τον κάθε εργαζόμενο και την κάθε εργαζόμενη για την αλληλεγγύη τους, όλους τους συλλόγους, σωματεία ,οργανώσεις, παρεμβάσεις, το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας καθώς και την Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος που συμμετείχαν σε όλα τα στάδια της ακολουθουμένης διαδικασίας. Θέρμες ευχές για τη στήριξη και συμπαράσταση οφείλουμε στη νομική υπηρεσία της Ομοσπονδίας για το τρόπο που χειρίστηκε την όλη τη διαδικασία.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!!!

ΤΟ ΔΣ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα