Σάββατο, 20/04/2024 | 04:09

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

396 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/09/2022, 11:17 πμ | 0 σχόλια

Με επιτυχία συνεχίζεται η παρουσία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου επιχειρείται η περαιτέρω διασύνδεση και ανάπτυξη συνεργατικών πλαισίων για το επιχειρηματικό γίγνεσθαι της περιοχής μας με φορείς και αγορές της Ελλάδας αλλά και του Εξωτερικού.
Το Επιμελητήριο Πρέβεζας συμμετέχει στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, όπου συντελείται προβολή και διείσδυση προϊόντων της περιοχής μας σε υπάρχουσες και αναπτυσσόμενες αγορές, ενώ ταυτόχρονα αναφαίνονται και πτυχές της δυναμικής του τοπικού επιχειρείν και δει του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας μέσω προβολής βίντεο και έντυπου υλικού.
Στα πλαίσια των συμπράξεων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης σημαντικές θεωρούνται και οι διεργασίες που ανέπτυξε ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης, ο οποίος συμμετείχε σε πλειάδα συναντήσεων όπου υπερτόνισε την δυναμική που παρουσιάζει ο νομός μας σε εκφάνσεις όπως ο τουρισμός, η γεωργία, η κτηνοτροφία, και η επιχειρηματικότητα.
Εξέχουσας σημασίας κρίνεται στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων η πρωτοβουλία που έλαβε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κος Ιωάννης Μπούρης συμπραττόμενος από το μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κο Γιολδάση Γεώργιο,
κα Κωνσταντινίδη Αγγελική και κο Κώνστα Παναγιώτη, κατά την οποία ανέλυσε ενδελεχώς στον Πρωθυπουργό κο Μητσοτάκη τις προτάσεις του Επιμελητηρίου Πρέβεζας για την επιχειρηματικότητα και δει αυτή που άπτεται των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ο κος Μπούρης υπερτόνισε ότι θα συνεχιστεί η καθημερινή διάδραση αφενός με τον επιχειρηματικό κόσμο και αφετέρου με τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς προκειμένου της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της ευόδωσης των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα