Παρασκευή, 29/03/2024 | 08:40

Προσλήψεις 91 ατόμων στα νοσοκομεία της Ηπείρου – Πότε ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων

685 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/09/2022, 9:49 πμ | 0 σχόλια

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη 3.720 θέσεων νοσηλευτικού προσωπικού σε διάφορες μονάδες υγείας όλη της χώρας.

Ειδικότερα, η προκήρυξη αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου

Στην Ήπειρο αντιστοιχούν 91 θέσεις . Αναλυτικά:

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Σύνολο 10 θέσεις

Θεσπρωτία 2

Ιωάννινα 8

Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Σύνολο 65 θέσεις

Άρτα 3

Θεσπρωτία 8

Ιωάννινα 50

Πρέβεζα 4

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σύνολο 16 θέσεις

Άρτα 2

Θεσπρωτία 2

Ιωάννινα 9

Πρέβεζα 3

Υποβολή των αιτήσεων
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ και στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄ (ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ/ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ) της παρούσας, πρέπει:

Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου asep.gr.

Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤ΄ της παρούσας.

Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Επειδή η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται μηχανογραφικά, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια/πεδία της αίτησης, καθώς και τους κωδικούς, που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που απαιτούνται και διαθέτουν.

Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώσουν τα τετραγωνίδια/πεδία αυτά ή τους κωδικούς ή αν συμπληρώσουν άλλα τετραγωνίδια ή κωδικούς, πλην εκείνων που αναφέρονται στα συγκεκριμένα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες ή αν τα αναφέρουν σε άλλα σημεία της ηλεκτρονικής αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες, έστω και αν προσκομίζονται τα έγγραφα.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής ξεκινά την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 08:00 και λήγει την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ώρα 14:00.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα