Σάββατο, 20/04/2024 | 17:35

Πρέβεζα: Συμμετοχή του γυναικείου τμήματος της Νικόπολης στο project EUSAIR 4 YOUTH

507 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/09/2022, 11:05 μμ | 0 σχόλια

Με πάρα πολλές εμπειρίες επέστρεψαν από το Δυρράχιο της Αλβανίας οι κορασίδες του Σ.Κ Νικόπολης οι οποίες συμμετείχαν στο τουρνουά 3 on 3 στo πλαίσιο του προγράμματος EUSAIR 4 YOUTH.
Για τη διεξαγωγή του προγράμματος από την πλευρά της ελληνικής συμμετοχής, την ευθύνη είχε αναλάβει ο υπεύθυνος ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Δήμου Ηγουμενίτσας κος Τέλης Καραπιπέρης, ενώ την αποστολή συνόδευσε και η Αντιδήμαρχος κα Τσώτου Βασιλική.
Στο πρόγραμμα συμμετείχαν αθλητές της περιοχής Αδριατικής και Ιονίου, περιλάμβανε αγώνες μπάσκετ 3 on 3 μεταξύ ομάδων από την Κροατία, τη Σερβία, την Ιταλία, το Μαυροβούνιο, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία, τη Βοζνία Ερζεγοβίνη και την Ελλάδα.
Στην κατηγορία των κορασίδων η Ελλάδα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, εκπροσωπήθηκε από 4 αθλήτριες του ΣΚ Νικόπολη, με προπονητή τον Κώστα Αντύπα.
Πέρα από το αθλητικό μέρος της διοργάνωσης, το πρόγραμμα περιλάμβανε πλήθος πολιτιστικών δραστηριοτήτων οι οποίες έκαναν τη διαμονή των μικρών αθλητών ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και όλοι οι συμμετέχοντες επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για τη διοργάνωση.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα