Παρασκευή, 19/04/2024 | 16:09

Πρέβεζα: Η Αννούλα ήταν μία και μοναδική-θερμά συλλυπητήρια

3078 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/09/2022, 12:43 μμ | 0 σχόλια

“Και μόνο ένα παράπονο μεγάλο,στα βάθη του μυαλού μου,-τίποτ’ άλλο” έγραφε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Έχοντας ζήσει στιγμές που χαράχθηκαν στην καρδιά και το μυαλό της στην Πρέβεζα, με πατέρα ψαρά που έφυγε από την Αμερική για να επιστρέψει και να είναι κοντά στην οικογένειά του, η Άννα Κατεβάτη  έφυγε από τον μάταιο ετούτο κόσμο, σκορπίζοντας θλίψη σε όλους όσοι την γνώριζαν, στους διαδικτυακούς της φίλους και κυρίως στους δικούς της ανθρώπους.

Τον Αύγουστο με μια φωτογραφία από το Μονολίθι έγραψε: “Καλησπέρα με μία από τις ομορφιές της Πρέβεζας”

Όλοι και όλες έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για την Αννούλα, ακόμα κι αυτοί που δεν την γνώριζαν καλά, αλλά διέκριναν την ποιότητά της ως άνθρωπος και την καλοσύνη της.

“Άννα μου!!! Αγαπημένη όλων μας!!! Όχι εσύ δεν έφυγες δεν θα φύγεις ΠΟΤΕ.Θα είσαι μέσα στις καρδιές όλων μας.θα υπάρΧεις στις σκέψεις μας,διοτι ήσουν μοναδική, και θα μεινεις ΑΞΕΧΑΣΤΗ.Καλό Ταξίδι αγαπημένη μου ΑΝΝΑ………, Άγγελος μετ’αγγέλων χορεύει, !!! Είναι δυνατόν, πώς ή Αννούλα μας έπαυσε ανάμεσα μας νά είναι?? Κρίμα ,αναπαυου καλή μας στη χώρα τών ζώντων, όπου αέναος χορός αγγελικός υπάρχει κι εσύ τον αποθυμησες.!!!” ήταν μόνο ορισμένα από τα σχόλια στο διαδίκτυο.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια τους συγγενείς και τους οικείους της Άννας Κατεβάτη. 

Η Αννούλα ήταν μία και μοναδική, καλό της ταξίδι!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα