Παρασκευή, 19/04/2024 | 00:26

Ο Πρεβεζάνος ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Φιλιππίδης επιτέθηκε σεξουαλικά στην (τότε) σύντροφό μου»

856 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/09/2022, 1:12 μμ | 0 σχόλια

Ο Γιώργος Λαμπάτος είναι ηθοποιός από την Πρέβεζα, που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν σε τηλεοπτική σειρά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη είναι σε εξέλιξη και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την τελική της έκβαση. Ο Γιώργος Λαμπάτος είναι ένας από τους ηθοποιούς που είχε συνεργαστεί μαζί του πριν από αρκετά χρόνια. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Open Weekend» η οποία έκανε σήμερα πρεμιέρα και προέβη σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

«Ταλαιπωρημένος από τον Πέτρο Φιλιππίδη όλα αυτά τα χρόνια, απαξίωσε τελείως την ύπαρξή μου, πήγα να συμπαρασταθώ στα θύματα και βεβαίως δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτή τη στιγμή που θα συναντιόντουσαν τα βλέμματά μας. Μου κάνει ένα νεύμα “και εσύ εδώ εναντίον μου” και βεβαίως ανταπάντησα και εγώ με ένα νεύμα ότι με αυτά που έχεις κάνει ναι…», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός είπε πως θα κάνει μια αποκάλυψη που δεν γνώριζε κανείς ούτε και ο ίδιος.

«Η σχέση που είχα τότε – κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των σίριαλ αυτών που φτιάχναμε το “Χάι Ροκ”- μου είπε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση να το πω κομψά από τον Πέτρο εκείνη την εποχή πράγμα το οποίο αν το είχα μάθει τότε θα ήμουν εγώ στη φυλακή και όχι αυτός. Μιλάμε για σεξουαλική επίθεση. Ήταν όπως καταλαβαίνετε μια μαχαιριά ακόμα από τον Πέτρο στην καρδιά μου».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε πώς το έμαθε με τον ίδιο να λέει: «Με πήρε εκείνη τηλέφωνο. Δεν το έχει πει πουθενά αυτό το γεγονός μέχρι τώρα. Δεν ξέρω και τι θα κάνει στο μέλλον, αν και εφόσον θελήσει η ίδια να καταθέσει».

Όπως είπε ο Γιώργος Λαμπάτος το περιστατικό δεν συνέβη σε «εξωτερικό χώρο» αλλά σε «οικείο περιβάλλον».

Σε άλλο σημείο είπε πως όταν τον γνώρισε είχε στο μυαλό του από την πρώτη στιγμή ότι πρέπει να τον προσέξει… «Φοβόμουν τον Πέτρο. Ο Πέτρος πολύ γρήγορα άρχισε να δίνει δείγματα».

Στην ερώτηση αν θα του έλεγε σήμερα κάτι απαντά: «Θα του έλεγα ότι είναι ξεφτιλισμένο άτομο».

Σχετικά με το ισχαιμικό επεισόδιο που λέγεται ότι υπέστη ο Πέτρος Φιλιππίδης ο ηθοποιός είπε: «Αυτά εγώ δεν τα πιστεύω. Αν ήμουν βασιλιάς και ξαφνικά με βάζανε στη φυλακή και γινόμουν ένα τίποτα φυσικά και δεν ήμουνα καλά ψυχολογικά».

Μιλώντας για τη δίκη στην οποία έδωσε το παρών ο Γιώργος Λαμπάτος αναφέρθηκε στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη λέγοντας: «Με κοίταξε με ένα βλέμμα και καλά να τρομοκρατηθώ, θα μας φοβίσουνε, θα μας δείρουνε κιόλας. Ένα στιλ νταϊλίκι».

Τέλος αναφέρθηκε και στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη. «Είναι ντροπή για την κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός

ΠΗΓΗ-φωτό: protothema.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα