Παρασκευή, 19/04/2024 | 14:57

Η Πρέβεζα πόλος έλξης και τον Σεπτέμβρη! Έρχεται κόσμος από παντού για το μεγάλο γεγονός!

2109 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/09/2022, 10:47 πμ | 0 σχόλια

Πυρετός προετοιμασιών για το μεγάλο γεγονός!

Στρατηγική της Δημοτικής αρχής Πρέβεζας με πλάνο και σχέδιο από την επιτροπή τουριστικής προβολής είναι η ενδυνάμωση και η επιμήκυνση της τουριστικής κίνησης.

Αυτοί ήταν από τους βασικούς λόγους όταν Μάιο και Ιούνιο η Πρέβεζα φιλοξένησε μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Μεγάλα αθλητικά γεγονότα τα οποία βεβαίως έφεραν κόσμο στην Πρέβεζα από όλη την Ελλάδα και στηρίχθηκαν και από την Περιφέρεια Ηπείρου και από το Επιμελητήριο Πρέβεζας, αλλά και άλλους φορείς.

Η τουριστική κίνηση στην Πρέβεζα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη καλά κρατεί, αλλά χρειάζονταν το κάτι παραπάνω για να πάει ακόμα παραπέρα χρονικά. Ναι 12 Σεπτέμβρη ξεκινούν τα σχολεία και δυσκολεύονται οι μετακινήσεις ή οι επισκέψεις ελλήνων γονέων, όμως η Πρέβεζα φιλοξενεί ένα διεθνές αθλητικό γεγονός.
Το 1ο Διεθνές Τουρνουά Πετάνκ υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας, της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Πρέβεζας είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί 23 με 25 Σεπτεμβρίου στα γήπεδα της Κυανής Ακτής, στην Πρέβεζα.

Έμπειροι παίκτες από ξένα κράτη θα συμμετέχουν στο 1ο Διεθνές τουρνουά της Πρέβεζας και όλα δείχνουν ότι το 1ο διεθνές τουρνουά είναι το ξεκίνημα και θα συνεχίσει να αποτελεί ένα αθλητικό γεγονός που θα φέρνει στην Πρέβεζα κόσμο και επισκέψεις και στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Στον υπό διαμόρφωση χώρο στην Κυανή Ακτή (απέναντι από το Alila) που θα φιλοξενήσει το μεγάλο αθλητικό γεγονός, από το πρωί της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου υπήρξε πυρετός προετοιμασιών, με μπουλτόζες αλλά και μέλη του Αθλητικού Γυμναστικού συλλλόγου Πρέβεζας Petanque να βρίσκονται εκεί κατά την τέλεση των εργασιών.

Η Πρέβεζα λοιπόν γίνεται πόλος έλξης και τον Σεπτέμβρη με κόσμο να έρχεται από παντού για το μεγάλο αθλητικό γεγονός. Αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα στον σύλλογο, στην ομοσπονδία, στο Δήμο Πρέβεζας και την Περιφέρεια Ηπείρου για την διοργάνωση του 1ου διεθνούς Πετάνκ στην Πρέβεζα.

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα