Παρασκευή, 29/03/2024 | 03:24

Απαραίτητες διευκρινήσεις για τις ώρες συντήρησης στο νοσοκομείο Άρτας

305 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/09/2022, 9:50 πμ | 0 σχόλια

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου δημιουργήθηκε θόρυβος αναφορικά με κάποιες ώρες μη λειτουργίας ρεύματος στο γενικό νοσοκομείο Άρτας.

Σύμφωνα με πηγές από τη διοίκηση του νοσοκομείου Άρτας, αυτό που συνέβη ήταν μια προγραμματισμένη συντήρηση στους μετασχηματιστές του νοσοκομείου που ήταν επιβεβλημένη.

Διήρκησε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές για 6 περίπου ώρες και επελέγη αυτή η προγραμματισμένη συντήρηση να γίνει μετά το 15νθήμερο του Σεπτέμβρη διότι δεν είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη για ψύξη.

Το νοσοκομείο Άρτας το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου λειτούργησε σε επίπεδο ασφαλείας με τις γεννήτριες.

Σε ότι αφορά την κουζίνα και τη σίτιση των ασθενών, μας διευκρινίστηκε ότι με μάγειρες και υλικά του νοσοκομείου χρησιμοποιήθηκε η κουζίνα γειτονικού στρατοπέδου γεγονός για το οποίο είχε εξασφαλιστεί άδεια.

Για την 6ωρη αυτή συντήρηση και για την εύρρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του νοσοκομείου Άρτας, είχαν ενημερωθεί και άλλα νοσοκομεία της περιοχής για τις περιπτώσεις που θα προέκυπταν περιστατικά. Τελικά όλα κύλησαν ομαλά τις ώρες της συντήρησης των μετασχηματιστών του νοσοκομείου Άρτας, χωρίς να απαιτηθεί η συνδρομή άλλων νοσοκομείων.

Όσο για την συντήρηση ειδικά του ενός μετασχηματιστή του νοσοκομείου Άρτας, μετά από τη δουλειά που έγινε θα είναι χρήσιμος για δέκα τουλάχιστον χρόνια.

Οφείλαμε αυτές τις απαραίτητες διευκρινήσεις για την τάξη και την καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών μας και των αναγνώστριών μας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα