Παρασκευή, 29/03/2024 | 08:04

Ήθελε να ανατινάξει το μαγαζί του αδελφού του και κάηκε ζωντανός

580 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/09/2022, 10:03 πμ | 0 σχόλια

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θάνατο του άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα σε φλεγόμενο κατάστημα.

Πρόκειται για 71χρονο από τη Λέσβο. Στόχος του φαίνεται πως ήταν ο ίδιος ο αδερφός του, ο οποίος δήλωσε πως ο 71χρονος θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 71χρονος, που είχε διαφορές με τον αδερφό του, προσπάθησε αρχικά να βάλει φωτιά στο σπίτι του αδερφού του στο Πολιχνίτο Λέσβου. Η φωτιά δεν πήρε διαστάσεις, καταστράφηκε όμως το αυτοκίνητο του αδελφού του 71χρονου.

Ωστόσο, ο 71χρονος δεν στάθηκε εκεί. Με ένα αγροτικό αυτοκίνητο φορτωμένο με φιάλες υγραερίου εισέβαλε στο κατάστημα ρούχων που διατηρούσε ο αδερφός του και ανατινάχθηκε…

Ο αδελφός του 71χρονου μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 λέγοντας πως ο ηλικιωμένος είχε περίεργη συμπεριφορά και υποστήριξε πως είχε μένος εναντίον του καθώς «είχα σταματήσει εδώ και χρόνια να του δίνω λεφτά και να τον συντηρώ, επειδή εγώ έκανα οικογένεια. Ήταν πολύ κακό άτομο, πάρα πολύ κακό άτομο. Είχε φάει λεφτά από πολλούς και στην Θεσσαλονίκη που έμενε πριν».

Μάλιστα, ο ίδιος είχε μιλήσει στην ιστοσελίδα stonisi.gr λέγοντας πως: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Ο αδελφός μου είχε γενικά μια προβληματική συμπεριφορά απέναντί μου και απέναντι γενικά στην κοινωνία. Θα έπρεπε από χρόνια να βρίσκεται φυλακή. Τον συντηρούσα σε όλη μας τη ζωή. Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν αρκετά ζητήματα σοβαρά.

Έβαλε φωτιά στο σπίτι και στο μαγαζί μου με ρούχα και είδη δώρων. Ευτυχώς πρόλαβα και βγήκα έξω, είναι απίστευτα όλα αυτά».

ΠΗΓΗ: newsit.gr φωτό: stonisi.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα