Κυριακή, 14/04/2024 | 14:13

Πρέβεζα: Προσπάθησε να πατήσει αστυνομικό με το ταξί του για να μην του πάρει το δίπλωμα

1571 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/09/2022, 7:33 μμ | 0 σχόλια

Όλα έγιναν νωρίτερα, στο αεροδρόμιο του Ακτίου Πρέβεζας. Σύμφωνα με το tempo24 ο επικεφαλής του Αστυνομικού τμήματος του αεροδρομίου πήγε στην πιάτσα των ταξί, που βρίσκεται μπροστά από τις εγκαταστάσεις του, για να πάρει το δίπλωμα από επαγγελματία οδηγό.

Ο οδηγός είχε “συλληφθεί” από ραντάρ να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα στην περιοχή της Αθήνας και θα του έπαιρναν το δίπλωμα οδήγησης για δύο μήνες.

Οταν ο επικεφαλής του Τμήματος ενημέρωσε τον οδηγό ταξί για την παράβαση και του ζήτησε το δίπλωμα εκείνος αντέδρασε και με το αυτοκίνητό του επιχείρησε να χτυπήσει τον αστυνομικό!

Πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω στον αστυνομικό στην προσπάθεια να διαφύγει, με αποτέλεσμα να τραυματίσει -ευτυχώς ελαφρά- τον ένστολο, ενώ ήδη μέσα στο ταξί του είχε επιβιβάσει τουρίστα για να τον μεταφέρει σε κοντινή περιοχή.

Επικράτησε πανικός, με διερχόμενους να σταματούν τον οδηγό ταξί και αστυνομικούς να τρέχουν για να τον συλλάβουν. Τώρα θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

ΠΗΓΗ:newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα