Παρασκευή, 26/04/2024 | 20:24

Πρέβεζα-ΠΑΣΟΚ : Πρωτοβουλία του… Σπύρου Καραμούτσου για να απεγκλωβιστεί (!) ο τόπος από την παρακμή!

863 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/09/2022, 6:47 μμ | 0 σχόλια

Με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο η Μαρία Χήτα, η οποία όπως όλα δείχνουν διεκδικεί θέση υποψήφιας βουλευτού του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας, μας ενημέρωσε για προσωπική πρωτοβουλία του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σπύρου Καραμούτσου.

Έγραψε λοιπόν η Μαρία: “Με μια προσωπική πρωτοβουλία που πηγάζει από την αγάπη για τον τόπο του την Λακκα Σουλιου, ο Πρώην Βουλευτης ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Σπυρος Καραμουτσιος,
οργάνωσε και πραγματοποίησε συνάντηση πολιτών όμορων Δήμων , Ζηρου και Δωδώνης, και αρχών του τόπου οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του. Το αντικείμενο της εκδήλωσης ήταν η ανάπτυξη του τόπου και ο απεγκλωβισμός από την παρακμή του ! Εμπεριστατομενος με προτάσεις με πυγμή και θέληση ανέπτυξε το μοντέλο ανάπτυξης το οποιο είναι εφικτό όπως οι παρόντες συμφώνησαν ! Μένει σε όλους μας να δραστηριοποιηθούμε …”

Πρώτ’ απ’ όλα εάν ενθυμούμαι σωστά, το επίθετο του κυρ Σπύρου είναι Καραμούτσος και όχι Καραμούτσιος. Και αλήθεια ο κύριος Σπύρος Καραμούτσος που τελευταία φορά που διετέλεσε βουλευτής Πρέβεζας ήταν το 1996 και διανύοντας το 84ο έτος της ηλικίας του – να είναι καλά ο άνθρωπος- πήρε προσωπική πρωτοβουλία για να απεγκλωβιστεί ο τόπος από την παρακμή του;

Μυστήρια πράγματα… Τώρα θυμήθηκε ο κυρ Σπύρος; Μήπως θα έπρεπε να ενεργοποιηθεί λίγο… νωρίτερα; Ένα απλό ερώτημα υποβάλλω.

Και ήταν πολύ… προσωπική η πρωτοβουλία του κυρ Σπύρου; Πόσο πολύ δηλαδή;

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…

Ο… Εξάδελφος του Τομεάρχη ΝΟ 3

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα