Σάββατο, 20/04/2024 | 09:02

Πρέβεζα: Οι Μαθητές αποθέωσαν το άθλημα και τους πρωταθλητές Ελλάδος!

1201 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/09/2022, 4:13 μμ | 0 σχόλια

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πρέβεζας (Α.Γ.Σ.Π.) ξεκίνησε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα ανάπτυξης του νέου αθλήματος εδαφοσφαίρισης στην πόλη της Πρέβεζας.

Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει την έναρξη τμημάτων υποδομών για την εκμάθηση του αθλήματος σε αγόρια και κορίτσια από 9 ετών και άνω, στις νέες εγκαταστάσεις των δημοτικών γηπέδων Petanque στην Κυανή Ακτή στην Πρέβεζα.

Σ’ αυτά τα πλαίσια παίκτες του συλλόγου που λίγους μήνες πριν στέφθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος, μαζί με τον πρόεδρο Κώστα Νικολό, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου το 8ο δημοτικό σχολείο Πρέβεζας και ενημέρωσαν τους μαθητές της έκτης τάξης του σχολείου για το άθλημα, τους εξήγησαν τους κανονισμούς και τα παιδιά απόλαυσαν παιχνίδι.

Βλέποντας πρώτα τους παίκτες του συλλόγου να παίζουν ήταν έντονα τα επιφωνήματα θαυμασμού για τις επιδόσεις των πρωταθλητών, ενώ όταν ήρθε και η δική τους σειρά, όλα σχεδόν τα παιδιά ήθελαν να παίξουν και ενθουσιάστηκαν από το άθλημα της εδαφοσφαίρισης.

Ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός τους για το άθλημα της εδαφοσφαίρισης και τόσα τα επιφωνήματα χαράς που είναι σίγουρο ότι ορισμένα από τα παιδιά θα ασχοληθούν ξανά με το άθλημα.

Αυτό που δε γνωρίζουμε είναι εάν από τον σύλλογο οι παικταράδες, διέκριναν κάποιο ή κάποια ταλέντα.

Σε κάθε περίπτωση η εκστρατεία ενημέρωσης στα σχολεία για την Εδαφοσφαίριση θα συνεχιστεί από τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα