Παρασκευή, 19/04/2024 | 13:38

Πρέβεζα: Ευμενή σχόλια για το 1ο διεθνές τουρνουά Πετάνκ από τον Γιώτα

629 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/09/2022, 8:45 πμ | 0 σχόλια

Ένας άνθρωπος που έχει αφιερώσει μεγάλο κομμάτι της ζωής του στον αθλητισμό, με διακριτικό τρόπο παρακολούθησε στιγμιότυπα του 1ου διεθνούς τουρνουά Πετάνκ στην Πρέβεζα την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου. Ξεκίνησε ως ταλέντο στο ποδόσφαιρο αλλά τον κέρδισαν οι διοικητικές θέσεις καθώς είχε ηγετικές ικανότητες γι’ αυτό και θήτευσε με απόλυτη επιτυχία στην προεδρία στον ΠΑΣ Πρέβεζα εκείνων των αλησμόνητων, επιτυχημένων και ιστορικών στιγμών.

Ο λόγος βέβαια για τον Παναγιώτη Λαμπρακούλη που συναντήσαμε παρέα με τον Μιχάλη στον χώρο που διεξάγεται το 1ο διεθνές τουρνουά πετάνκ. Ο Παναγιώτης μετρά τα λόγια του και λέει τα πράγματα με το όνομά τους, ξέρει να μας βάζει στη σωστή κατεύθυνση όταν παρεκκλίνουμε και να επισημαίνει τα θετικά. Έτσι μάθαμε κι έτσι συνεχίζουμε να τον αγαπάμε μια ζωή γιατί το ονοματεπώνυμο Παναγιώτης Λαμπρακούλης έχει διαχρονική αξία για τον τόπο μας.

Και τα σχόλια του Γιώτα για το 1ο διεθνές τουρνουά Πετάνκ ήταν ευμενή, ήταν θετικά και είπε ένα μπράβο σε όλους γι’ αυτή τη διοργάνωση.

Κι όταν ο Παναγιώτης έχει αυτό το πλατύ χαμόγελο τότε γεμίζει ο τόπος θετική ενέργεια.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα