Κυριακή, 03/03/2024 | 21:03

ΔΗΜΟΣ Ν. ΣΚΟΥΦΑΣ : Εκδήλωση μνήμης για τους Σελλαδίτες που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα το 1943

258 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/09/2022, 11:29 πμ | 0 σχόλια

Με μια σεμνή τελετή, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, τιμήθηκε η μνήμη των 12 Σελλαδιτών που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς το 1943.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Άρτης κ.κ. Καλλίνικου, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και η τελετή ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου.

Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Δήμο Νικολάου κ. Ροζίνα Βαβέτση, , ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Στύλιος, ο Βουλευτής Άρτας κ. Χρήστος Γκόκας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Δημήτρης Βαρέλης, ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη κ. Περικλής Μίγδος, ο Διοικητής Φρουράς Άρτας Αντισυνταγματάρχης Πεζικού κ. Αριστείδης Θεοδωρής,

ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Άρτας κ. Νικόλαος Κουτσοδήμας, ο Διευθυντής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Άρτας κ. Σπυρίδων Παπαστάθης, μέλη του Δημοτικού και Τοπικού Συμβουλίου του Δήμου Ν. Σκουφά, ο πρώην δήμαρχος κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, συγγενείς των θυμάτων και εκπρόσωποι των τοπικών πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα