Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:11

Σάλος στην Αλβανία με τον αστυνομικό που σκότωσε με σκάφος 7χρονη: Του επιτέθηκε ο πατέρας της

887 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/08/2022, 8:52 πμ | 0 σχόλια

H 7χρονη βρισκόταν με τον πατέρα της στην θάλασσα, όταν το σκάφος του αστυνομικού ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα το κορίτσι.
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το περιστατικό με το θανάσιμο περιστατικό ενός 7χρονου κοριτσιού σε παραλία της Χειμάρας από το σκάφος ενός αστυνομικού που ήταν εκτός υπηρεσίες.

Το περιστατικό έγινε στην παραλία Ποτάμ όπου το μικρό κορίτσι ήταν μαζί με τον πατέρα του στην θάλασσα. «Έκανα μπάνιο μαζί με την κόρη μου κοντά στην ακτή, όταν είδα μια λευκή βάρκα με δύο άτομα. Η βάρκα στάθμευσε στην παραλία κοντά σε ένα ξενοδοχείο και είδα μια κοπέλα να κατεβαίνει από αυτή. Στη συνέχεια ανέπτυξε τέτοια ταχύτητα που με έκανε να χωριστώ από την κόρη μου και να τη χάσω μέσα στο νερό. Βούτηξα κάτω από το νερό και συνειδητοποίησα ότι το σκάφος χτύπησε την κόρη μου με την προπέλα κόβοντάς την παντού. Η βάρκα απομακρύνθηκε, αλλά μετά ο οδηγός γύρισε πίσω, σταμάτησε το σκάφος και ήρθε στην ακτή», δήλωσε ο πατέρας του.

Μάλιστα ο Σαλί Μπερίσα, έχει ανεβάσει και videos και φωτογραφίες στο Facebook που δείχνουν τα όσα εκτυλίχθηκαν αμέσως μετά και τον πανικό που προκλήθηκε στην παραλία κατά την άφιξη του σκάφους, αλλά και την επίθεση του πατέρα στον αστυνομικό.

Ο δράστης συνελήφθη και θα δικαστεί, καθώς οδηγούσε σε ζώνη απαγορευμένη για σκάφη, ενώ οι επικίνδυνοι ελιγμοί που έκανε φεύγοντας προκάλεσαν τον τραυματισμό της 7χρονης.

Στα Τίρανα έγιναν μεγάλες συγκεντρώσεις με τον κόσμο να ζητά την παραδειγματική τιμωρία του δράστη, ενώ παράλληλα ζητούν την παραίτηση υπουργών και των υπεύθυνων της αστυνομίας.

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα