Παρασκευή, 19/04/2024 | 00:42

Πρέβεζα: Ισχυρίζεται ότι την είχε χτυπήσει ξανά- Αρνείται την κατηγορία ο σύζυγος

842 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/08/2022, 9:58 πμ | 0 σχόλια

Από την πρώτη στιγμή κρατήσαμε αποστάσεις μεταφέροντας το γεγονός και διατηρήσαμε σαφέστατες επιφυλάξεις για το εάν πρόκειται για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Πρέβεζα.

Σαφώς και καυγάδισε ένα ζευγάρι και σαφώς ξέφυγε η κατάσταση. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο σύζυγος την είχε χτυπήσει ξανά, ωστόσο στις εξετάσεις- μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη την πληροφορία- που υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας, δεν έδειξαν κάτι το επιβαρυντικό για τον σύζυγο. Ο ίδιος ο σύζυγος αρνείται από την πλευρά του την κατηγορία.

Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: 1) Για μια ακόμη φορά ξεκαθαρίζουμε ότι εμείς μεταφέρουμε την είδηση και δεν είμαστε ούτε εισαγγελείς, ούτε δικαστές για να παίρνουμε αποφάσεις. Αυτή είναι δουλειά της δικαιοσύνης. Το να κρατήσουμε επιφυλάξεις ή να πούμε τη γνώμη μας, είναι δικαίωμά μας, άλλωστε δε ζούμε στη… Βόρεια Κορέα, όμως αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

2) Ποτέ μα ποτέ δεν αποκαλύπτουμε τις πηγές μας, ποτέ μα ποτέ δεν αποκαλύπτουμε ευαίσθητα δεδομένα και προσωπικά δεδομένα, οπότε όσοι-όσες μπαίνετε στη διαδικασία να ρωτάτε στα Social για το ποιός ή ποια, δεν θα πάρετε ποτέ απάντηση από μας… Και είναι κάτι που θέλω να το σεβαστείτε αυτό!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα