Πέμπτη, 18/04/2024 | 12:59

Πρέβεζα-θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Χαρισιάδης

2302 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/08/2022, 11:44 πμ | 0 σχόλια

Ένας βιρτουόζος του κλαρίνου, ένας εξαιρετικός μουσικός αλλά πάνω από όλα, ένας εξαιρετκός άνθρωπος έφυγε από τη ζωή σκορπώντας θλίψη στην κοινωνία της Πρέβεζας και ιδιαίτερα στους δικούς του ανθρώπους.

Ο Κωνσταντίνος Χαρισιάδης υπήρξε ένας ευγενής άνθρωπος ο οποίος ακόμα και στις δυσκολίες δεν έχανε το χιούμορ του και είχε πάντα καλές προθέσεις.

Τα τελευταία χρόνια που έμενε στην Πρέβεζα, τον συναντούσαμε συχνά με το σκυλάκι του τον “Άκη” που όπου κι αν πήγαινε ο κυρ Ντίνος, ο “Άκης” ήταν εκεί και μάλιστα έτοιμος να επιτεθεί σε όποιον πλησίαζε τον κυρ Ντίνο. Τέτοια αγάπη του είχε και τόσο προστατευτικός ήταν για το “αφεντικό” του.

Τα τελευταία χρόνια ο κυρ Ντίνος δεν μπορούσε να κινηθεί και μεταφέρθηκε στο γηροκομείο στην Πάτρα κοντά στα παιδιά του και τον “Άκη” πήρε άλλη οικογένεια και του δείχνει κι αυτή αγάπη.

Η εξόδιος ακολουθία του Κωνσταντίνου Χαρισιάδη θα γίνει την Πέμπτη 19 Αυγούστου στον Ιερό Ναό “Αγγέλους” στο Κοιμητήριο Πατρών στη μία το μεσημέρι.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι κυρ Ντίνο!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα