Σάββατο, 20/04/2024 | 18:17

Πρέβεζα: Δεν είναι εποχή για φάρσες, ούτε για λάθος κλήσεις, σε πυροσβεστική και αστυνομία!

626 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/08/2022, 7:37 μμ | 0 σχόλια

Διανύουμε την εποχή που λόγω των καρικών συνθηκών, αλλά και της μεγάλης κυκλοφορίας με μεγαλύτερη συχνότητα σε σύγκριση με άλλες εποχές, εκδηλώνονται φωτιές και σημειώνονται τροχαία ατυχήματα.

Οι ένστολες αρχές του τόπου μας είναι επί ποδός και ανταποκρίνονται με ζήλο και επάρκεια κάθε φορά που απαιτείται να δράσουν, κάτι που είναι γενικώς αποδεκτό.

Αυτό που θα πρέπει ωστόσο να έχουν κατά νου οι πολίτες, είναι ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, εάν και εφόσον επικοινωνήσουν είτε με την πυροσβεστική υπηρεσία, είτε με την αστυνομία.

Καλά για φάρσες το θέμα δεν το βάζουμε καν στην εξίσωση αφού είναι ξεκάθαρα κατακριτέο, όμως δεν αναστατώνουμε με το παραμικρό τις παραπάνω υπηρεσίες και δεν κάνουμε λάθος κλήσεις σε πυροσβεστική, αστυνομία, αλλά και νοσοκομείο ζητώντας ασθενοφόρο, ειδικά την εποχή αυτή που διανύουμε!

Μπορεί ένα λάθος τηλεφώνημα να είναι καθοριστικό για την καθυστέρηση σε άλλη επιχείρηση σε συμβάν που να είναι παράλληλα σε εξέλιξη!

Σχολιάζουμε την παραπάνω κατάσταση με αφορμή θέμα που δημιουργήθηκε λίγο μετά τις 20.20 το απόγευμα της Τρίτης 16 Αυγούστου.

Συνεπώς δεν είναι εποχή ούτε για φάρσες, ούτε για λάθος κλήσεις, σε πυροσβεστική, νοσοκομείο και αστυνομία!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα