Τετάρτη, 24/04/2024 | 19:22

Πανέτοιμη η Πάργα για να εκπλήξει δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες απόψε το βράδυ

761 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/08/2022, 12:10 μμ | 0 σχόλια

Τα χρόνια των απαγορεύσεων εκδηλώσεων λόγω πανδημίας του κορονοϊού έχουν φύγει και μακάρι να έχουν φύγει ανεπιστρεπτί. Ο Δεκαπενταύγουστος πάντα στην Πάργα (έχω πάει 17-18 χρόνια αυτή τη μέρα στην λατρεμένη μου Πάργα) είναι μια άλλη κατάσταση.

Η αναπαράσταση της φυγής των Παργινών, σε συνδυασμό με την Βαρκαρόλα, τα αμέτρητα βεγγαλικά που κάνουν τη νύχψτα-μέρα και το μουσικό πρόγραμμα, είναι πόλος έλξης για δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας, το Πάσχα του καλοκαιριού όπως το αποκαλούν, είναι για την Πάργα μας μια μεγάλη γιορτή. Ποτέ δεν έκυψα την αγάπη που έχω γι’ αυτό το σημείο του χάρτη, για την αγάπη που έχω πάρει και έχω δώσει σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο.

Η Πάργα απόψε το βράδυ Δευτέρα 15 Αυγούστου, έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά της και ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Γκίζας έχοντας ταγκάρει τον Δήμαρχο Πάργας Νίκο Ζαχαριά, τον αντιδήμαρχο Γιάννη Νήρα, τον Σπύρο Πιτσαρό και την Αγγελική Ρεπάνη έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook συνοδεύοντας το μήνυμά του από αυτή την υπέροχη φωτογραφία:” 15 Αυγούστου!!
Χρόνια Πολλά Πάργα!!!Ολα έτοιμα για την μεγάλη βραδινή γιορτή!!Συναυλία με Δημήτρη Υφαντή, Κολιοφωτη Νάγια φωνητικά, Απόστολο Βαγγελακη πνευστά, Καραβιδα Σωκράτη πλήκτρα, Δημητρίου Κωνσταντίνος ντραμς, Μεντη Θωμά πλήκτρα, Σταύρου Δημήτρης μπουζούκι λαούτο.”\

Δίνω μάχη με τον χρόνο για να προλάβω τον Δεκαπενταύγουστο στην Πάργα.Χρόνια πολλά σε όλη την Πάργα, σε όλους τους Παργινούς, χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα