Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:41

Κοσμοπλημμύρα στην Πρέβεζα από τη “Λευκή Νύχτα”-Επισημάνσεις από τον Σπύρο Κόκκαλη

1161 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/08/2022, 12:22 μμ | 0 σχόλια

Έχει συμπληρώσει λίγα χρόνια ζωής πλην όμως είναι σημείο αναφοράς για την Πρέβεζα και αιτία και αφορμή επισκέψεων στην Πρέβεζα από πολλά διαφορετικά μέρη της χώρας.

Η “Λευκή Νύχτα” ξεκίνησε στην Πρέβεζα από τον αείμνηστο Δημήτρη Λούπα, τον πρόεδρο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Σπύρο Κόκκαλη και τον Εμπορικό σύλλογο του ιστορικού κέντρου Πρέβεζας και με το…”Καλημέρα” έκανε τη διαφορά και έδειξε τη μαζικότητά της.

Το Σάββατο 27 Αυγούστου η Πρέβεζα “βούλιαξε” από κόσμο και μιλώντας με έναν από τους ανθρώπους που πίστεψε, έτρεξε, μόχθησε, για τη “Λευκή Νύχτα” στην Πρέβεζα και είναι από τους ανθρώπους που τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν.

Ο λόγος για τον επί σειρά πρόεδρο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Πρέβεζας Σπύρο Κόκκαλη, ο οποίος αναφορικά με τη “Λευκή Νύχτα” έκανε σημαντικές επισημάνσεις για τη συνέχιση και εξέλιξή της.

Ως ιδιοκτήτης του Μητρόπολις καφέ στην παραλιακή οδό Σπηλιάδου στην Πρέβεζα μαζί με τις συνεργάτιδες και τους συνεργάτες του, έκανε… “γάμο” το Σάββατο 27 Αυγούστου στη “Λευκή Νύχτα” στην Πρέβεζα.

Ο Σπύρος Κόκκαλης έμοιαζε με γαμπρός στα…λευκά και οι συνεργάτες του το ίδιο και με… νύφες οι συνεργάτιδές του, όλο το κατάστημα ήταν στο πνεύμα και στο κλίμα της “Λευκής Νύχτας”.

Όσον αφορά τις επισημάνσεις του για τη “Λευκή Νύχτα” ο Σπύρος Κόκκαλης-όπως πάντα- είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Μίλησε για μια πολύ έντονη, γεμάτη κινητικότητα βραδιά για την τοπική οικονομία της Πρέβεζας. Έκανε λόγο για…”διακριτικότητα” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου που άλλοι στη θέση του θα ήθελαν να αποκομίσουν επικοινωνιακά και πολιτικά οφέλη. Σε ότι αφορά τη συνέχιση, την ενδυνάμωση και την εξέλιξη της “Λευκής Νύχτας” ο Σπύρος Κόκκαλης ήταν ξεκάθαρος. Επισήμανε ότι απαιτείται η ενεργοποίηση των επαγγελματιών σε τομείς όπως οι επαφές με τους αιρετούς και τις αρχές του τόπου, η ενεργοποίηση των επαγγελματιών για επαφές με εταιρείες, για επαφές με χορηγούς κ.α.

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να του αποδώσουμε τα εύσημα γιατί Σπύρος Κόκκαλης είναι μόνος ένας και είναι ευτύχημα για την περιοχή μας που διαθέτει αυτόν τον άνθρωπο.

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα