Σάββατο, 20/04/2024 | 12:17

Ιωάννινα: Ισχυρή μπόρα μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια

401 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/08/2022, 5:15 μμ | 0 σχόλια

Με το σκηνικό του καιρού να θυμίζει Φθινόπωρο, έντονες βροχοπτώσεις παρουσιάστηκαν σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ στην Πρέβεζα επικρατούσε ηλιοφάνεια μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας 22 Αυγούστου που γράφονται αυτές οι γραμμές.
Στα Ιωάννινα, ξέσπασε ισχυρή βροχόπτωση και κεραυνοί με τους δρόμους να μετατρέπονται σε… ποτάμια.

Στους δρόμους στα Ιωάννινα βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή άνδρες της Τροχαίας για την αποφυγή προβλημάτων με τους πεζούς. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της απότομης αλλαγής του καιρού, εκτός από κάποιες πτώσεις μεγάλων κλαδιών και πλημμυρικά φαινόμενα.

Ωστόσο, σε απόγνωση βρίσκονται όσοι διατηρούν μαγαζιά επί της ΚΑ Φεβρουαρίου, μία από τις πιο κεντρικές οδούς της πόλης των Ιωαννίνων, καθώς μετά τη σημερινή ισχυρή βροχόπτωση είδαν τον δρόμο να μετατρέπεται σε ποτάμι και τα νερά να φτάνουν ως τα σκαλοπάτια των καταστημάτων. Οι ίδιοι έδωσαν μάχη για να τα σταματήσουν.

Όπως κατήγγειλαν στο epirus-tv-news.gr επαγγελματίες δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού κάθε φορά που βρέχει παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο καθώς στους πλαϊνούς δρόμους δεν υπάρχουν επαρκή φρεάτια για να απορροφήσουν τον όγκο του νερού.

Με πληροφορίες-φωτό:epirustvnews.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα