Πέμπτη, 25/04/2024 | 18:50

Η Πρεβεζάνα Κατερίνα Λένη για Κανούργιου: Ρωτήστε με τώρα που είμαι χαλαρή και πίνω ούζα !

723 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/08/2022, 9:14 πμ | 0 σχόλια

Η μαγείρισσα από το νομό Πρέβεζας Κατερίνα Λένη που εντυπωσίασε στο  MasterChef με την μαγειρική και το ταπεραμέντο της, είχε μέχρι πρότινος τη στήλη μαγειρικής στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Η Κατερίνα Λένη για τους δικούς της προσωπικούς λόγους αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου είχε αναλάβει τη στήλη της μαγειρικής.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η μαγείρισσα που είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef κλήθηκε να απαντήσει σε ένα Q&A για τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Ρωτήστε με τώρα που είμαι χαλαρή και πίνω ούζα.  Τελικά Καινούργιου Καλή εμπειρία ή  καλύτερα στην Κόλαση; Θα απαντήσω γιατί δεν θέλω να δημιουργούνται εντυπώσεις… Τις επιλογές μου τις στηρίζω πάντα μέχρι τέλους! Την Κατερίνα την ευχαριστώ για τη συνεργασία μας τα τελευταία 2 χρόνια και της εύχομαι μόνο τα καλύτερα για τη συνέχεια…», απάντησε η Κατερίνα Λένη.

Η απάντηση της Κατερίνας Λένη, αναμένεται σίγουρα να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναφορικά με τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα