Τρίτη, 16/04/2024 | 19:12

Η “Λευκή Νύχτα” ξεκίνησε … νωρίς- Πλήθος κόσμου στη γιορτινή Πρέβεζα

1243 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/08/2022, 7:43 μμ | 0 σχόλια

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 27 Αυγούστου πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά της χώρας (αρκεί να παρατηρούσες τις πινακίδες των αυτοκινήτων) έψαχνε χώρους στάθμευσς για να συμμετέχει σε μία (ακολουθεί και η γιορτή της σαρδέλας) από τις γιορτινές βραδιές της Πρέβεζας.

Κόσμος έψαχνε για στάθμευση στους χώρους του κάστρου του Αγίου ανδρέα, στο λιμάνι Πρέβεζα και γενικά επειδή η καλή… νύχτα φαίνεται από νωρίς, από νωρίς του απογεύματος του Σαββάτου όλα έδειχναν ότι η Πρέβεζα οδεύει σε μία ακόμη επιτυχημένη “Λευκή Νύχτα”.

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν από νωρίς τόσο στο ιστορικό κέντρο όσο και στην παραλία (προκυμαία Πρέβεζας) με τα παραλιακά καταστήματα να είναι γεμάτα κόσμο!

Η εξαιρετική οργάνωση από τον Δήμο Πρέβεζας, από τον Εμπορικό σύλλογο του ιστορικού κέντρου Πρέβεζας, από τον σύλλογο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία της γιορτής.

Το πρόγραμμα για τη συνέχεια έχει ως εξής: Τα καταστήματα θα μείνουν ανοικτά μέχρι αργά το βράδυ όπου μαζί με τις αγορές τους οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με πλήθος δράσεων σε διάφορα σημεία της αγοράς. Προσφορές, εκδηλώσεις, δώρα, εκπλήξεις και πολλή μουσική και το σκηνικό θα συμπληρώσει ιδανικά ο γνωστός μίμος Διονύσης Ζάχος που θα κάνει την παρουσίαση της βραδιάς.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα