Πέμπτη, 25/04/2024 | 03:59

Απίστευτη περιπέτεια για ζευγάρι, μπέρδεψαν τα μωρά στο μαιευτήριο -«Το θήλασε κιόλας η γυναίκα μου»

669 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/08/2022, 9:18 μμ | 0 σχόλια

Οι γονείς ταράχτηκαν και πλέον ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά, ενώ θα προχωρήσουν και σε τεστ DNA.

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένα ζευγάρι στη Λάρισα, όταν το μαιευτήριο τούς έδωσε το μωρό άλλου ζευγαριού.

Σε μαιευτήριο της Λάρισας εκτυλίχθηκαν ασύλληπτες σκηνές, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, οι υπάλληλοι μπέρδεψαν τα μωρά δύο οικογενειών, οδηγώντας σε άβολες καταστάσεις.

Συγκεκριμένα, ένα νεαρό ζευγάρι πήγε στην εν λόγω ιδιωτική κλινική για να γεννήσει. Μετά την επιτυχημένη γέννα, οι εργαζόμενοι πήγαν στη μητέρα και στον πατέρα το νέο μέλος της οικογένειας. Όμως, όλα ανατράπηκαν την επόμενη μέρα, καθώς, σύμφωνα με την καταγγελία του ζεύγους, τους ενημέρωσαν πως έκαναν λάθος και τελικά το μωρό τους ήταν άλλο.
Θα κινηθούν νομικά οι γονείς

«Μέσα στην κούνια, που κουβαλάνε το μωρό, είχε το δικό μας το καρτελάκι. Δεν δώσαμε πολλή σημασία εκείνη τη στιγμή, έγραφε το όνομά της», λέει ο πατέρας του παιδιού.

«Στείλαμε φωτογραφίες στους συγγενείς μας, το θήλασε κιόλας η γυναίκα μου, το πρώτο γάλα το έδωσε στο μωράκι κανονικά. Την άλλη μέρα το πρωί, μας φέρνουν ένα άλλο μωρό. Το βλέπουμε καλά καλά, λέμε: “Τι γίνεται; Κάτι δεν πάει καλά”. Βγαίνω έξω στον διάδρομο και βλέπω το υποτιθέμενο δικό μας μωρό, ας πούμε, να κατευθύνεται αλλού και εγώ έχω πάθει σοκ εν τω μεταξύ και μας λέει η μαία: “το χθεσινό, ήταν άλλο μωρό”. Δηλαδή, το δικό μας μωρό πήγε αλλού», συμπληρώνει ο πατέρας.

Όπως είναι λογικό, οι γονείς ταράχτηκαν και πλέον ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά κατά της συγκεκριμένης κλινικής, ενώ θα προχωρήσουν και σε τεστ DNA.

Πηγή: iefimerida

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα