Παρασκευή, 26/04/2024 | 10:47

Αγρίνιο: Σκληρή εικόνα από επίθεση σκύλου σε παιδί 3 ετών – Πήδηξε και το δάγκωσε στο αυτί

487 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/08/2022, 8:50 πμ | 0 σχόλια

Το παιδί που δέχτηκε την επίθεση μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Αγρίνιο, για τις πρώτες βοήθειες. Ο αδέσποτος σκύλος του επιτέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη, μπροστά στους γονείς του…

Η επίθεση στο Αγρίνιο έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και οργή στους γονείς του μικρού παιδιού. Ο αδέσποτος σκύλος κατάφερε να τρυπώσει σε μουσικοχορευτικής βραδιά παραδοσιακών χορών και να επιτεθεί στο αγοράκι, που είχε δίπλα του, τους γονείς του. Εκείνοι δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την επίθεση. Όταν απομάκρυναν τον σκύλο, μετέφεραν το παιδί σε νοσοκομείο, όπου του έγιναν ράμματα.

Ένα δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της Μουσικοχορευτικής βραδιάς της έναρξης του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, το βράδυ της Τετάρτης 24 Αυγούστου 2022, στην Κεντρική Πλατεία στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με καταγγελία γονέων ένα αγοράκι 3 χρονών δέχθηκε ξαφνική επίθεση από αδέσποτο σκυλί που βρισκόταν στην κεντρική Πλατεία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, στο αυτί.

Στον μικρό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και του έγιναν ράμματα. Οι γονείς καταγγέλλουν το περιστατικό και προτίθενται να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου.

ΠΗΓΗ: newsit.gr φωτό: agriniotimes.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα